BLACKIESHA BREDDA KILLED

3 thoughts on “BLACKIESHA BREDDA KILLED

1. Hmmmm…. he was involved with alot of things…. alot! When you are in a hostile environment its best you mind your business. He knows who killed him and for what reason. Sad init.

2. R.I.P wicked u live by the gun u die by it. One thing me know when u is a gangster u cant let your guard down and thats what u did. You have to always remember u pass u kill ppl family and u own friend turn enemy turn back friend kill u thats how the game goes. Lets see if garden man Dem a go defend it cause u did go all out fi dudus and all bun dung hannah tw police station so now that u dead lets see who ago defend it. One brother cripple now u and the next brother dead u see why gangster thing nuh pay.. You cant be a gangster and still waa do road like u forget u pass it nuh work suh papa.. U dead left nine kids one that already in a jail for killing u brother killer now him fatherless…A just one a Dem things deh u should a stay away from Hannah tw cause u know when man seh peace a always dem time deh u get catch…