WOMAN WRITES POEM FOR DANHAI WILLIAMS

10 thoughts on “WOMAN WRITES POEM FOR DANHAI WILLIAMS

1. Has any woman here ever met this man in real life ? why do you think so many other women always seem to get obsess or mad over him ?

2. Di ooman sey when danhai prey to God ,him always fart!!No sahhh :malu2 :nerd :mahongintip :tkp :bingung :malu :ngakak :repost …ppl deal with dem hurt differently and in dem own time enuh,thus who am I fi pass judgement pon The poet doing the most!!??Kudos on ur creativity in expressing ur pain but do u really think this is the best way to go in aid of the healing needed for ur bleeding heart TG??

1. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak PP this is the first time I laugh all day. Whoiiiiiiiii. Oxy neva mek mi creative eno. It mek mi sleep. She special.

3. Smaddy still memba da teef ya. A so him teef all carlene $ n lef she homeless to. A fe him MO dat…a wonda eff a she write da poem yah? So a wa him do wid $$ so. If we memba Operation Pride when him build d house dem inna gully and the Trade Board scam…d amount a $$ this lil teely man suppose to have? N him still a scrape d bun bun outa d pot. Btw a how him as a ole criminal can come n go a farin widout warning!!