THE MEN THAT SERVE N PROTECT JAMAICA

3 thoughts on “THE MEN THAT SERVE N PROTECT JAMAICA

1. I find the act of someone coming out and condeming killings hilarious. It’ like a stageshow, come & condemn then go back to life.

2. But a wah dis doe eeh him deh pan him period …go upset an sick an complain tuh yuh prime minister.. Unnu a protect ppl?? Fucking corrupt cops, unnu kill ppl an badman kill back suh go ask yuh prime ministers fi fix up di laws an mek some changes. Look how much ppl dead cause unnu naaay care fi come pan time. An come dash ppl inna di back a unnu vehicle an all drive round wait fi dem dead ..Look how much extortion a cyaah memba if a di word dat but mi a use it… An tings unnu duh tek ppl money all when it nuh go suh. Fuck ur family cause unnu nuh give shit about ppl family GWEY!! An until unnu change up wah supposed to a protect den di unnu ago continue dead. Look here a betta yuh go learn fi talk an gwey yaw man bout yuh do job cause yuh love it kmt yuh supposed to a do it because of the ppl, for the ppl. Yuh come out but issa a betta yuh gwan back een please.

3. RIP to the falling cops. I know that most are doing a good job so I call upon law abiding citizens to support the police.Officers it is time to start report your corrupt squaddies,u can use crime stop too. If Jamaica continues like this in another few years the country will be overthrown by criminals.