TEXACO GAS STATION

4 thoughts on “TEXACO GAS STATION

1. You are a real idiot, after you have already known that the place is not clean and sanitary, you still ordering food from them?

2. Nuh customer service. Dem nuh have a clue bout di customer always right situation. Cause that issa little accident still. But whey yah nyam deh fah if it dutty doe miss. I’m sensing like u have some type a grievance in a way doe cause yuh been to that spot times b4 suh talk nuh…….

3. Dah napkin ting deh a JA hurt mi rass head everytime. One deggeh deggeh napkin all a split eight ways fi stretch mongst customers. Wuss is not even like napkins expensive to begin with suh mi nuh know after buying a box food or whatever why you can’t get one whole napkin fi use. All when dem a serve you food weh you have to use your fingers dem want to give you one of the eight side. Some ppl hab big mouth and big hands how dem fi wipe up properly and meck dem self decent after eating? If you a sell food and a napkins you expect fi help you meck profit your business dead on arrival.