SULLO DI MONEY

9 thoughts on “SULLO DI MONEY

1. Seder if your story is correct, when the youth hear about this he is going to know is you, so it make sense that you hid your id.

2. I remember couple years a back this bwoy was at a party with a girl,all now me no see him nor the girl go a d bar go buy nothing lol. Some gal a real idiot u go out with man and not even a drink him buy himself or u,he’s a nobody dem bwoy deh no work a gal dem a look fi mine dem.

1. So what? Regular dem friend haffi spend pon dem as a couple. Unnu love watch & chatty chatty too much and don’t know if di crew dem a par with owe dem millions & dem a squits it out back outa di liquor LOL

3. The wife is a ediot because stullo don’t want her. Him chat her all the time and seh a foreign him jus wah reach that’s why him let her did the marriage but the wife swear he faithful and think she the only one lmao. A bare woman him wah fi mind him fi true anonymous you not lying a bare story and pretend stullo pretend fi get things out a gyal and these dumb bitches be falling for that shit. Him full a all kind a infection and bruck like dog.