NO MANNERS INA DUTCH POT RESTAURANT

6 thoughts on “NO MANNERS INA DUTCH POT RESTAURANT

1. No sah, dat nuh bad, try Aunt Sally Broad St Wolverhampton dwrcl if u u think u get bad customer service a yah suh dem nuh have no manners not a ting call customer service an di food disgusting, nar give up my Paja, big up Wright Flava food presentation worker dem eva jovial an resonable price

2. Go home where? Where you want her to go , Question you own AMERICA ? Are you a Cherokee or American Indian?

3. Dem always nice when mi guh indeh. More time ppl read other ppl wrong. She nuffi bring problem wid har a work but still more while u nuh know wah ppl a guh choo suh sometimes u being nice can also change the mood.

4. @ anonymous11:49am she needs to go home with her nasty stinking attitude and come back when the kitchen is not so hot because the heat is affecting her customer service skills.

5. @ anonymous11:49am she needs to go home with her nasty stinking attitude and come back when the kitchen is not so hot because the heat is affecting her customer service skills.