LOL SENDER YUH CASE SOUND URGENT

20 thoughts on “LOL SENDER YUH CASE SOUND URGENT

1. Dont no if its me, cause i dont get it im confuse, meet man on dating site an a give him money, for wat reason, smh, all wen him seh him mumma dead sorry mi cannot help u, need my money fi do mi business, hot but hush lady u learn u lesson gwarn a church guh look smaddy although church jus as bad but low di internet dating

2. GAL U WANT A RASS KICK INNA YUH FRONT U DEH JAMAICA A SEND MAN A MERICA MONEY????????

GAL U LONELY AND SAD, ALL THE MEN IN JAMAICA COULDN’T SATISFY YOU?? U A SEND $$ TO MAN OVERSEAS.

RASS GAL U DID THINK HIM WOULD A MARRY U AND GIVE U GREEN CARD LOL LOL

YOU SAD NUH RASS……………

3. GREEN CARD YUH DID A LOOK GAL…

YOU SAD, LONELY AND DOWN LOW STUPID..

GIVE ME YOUR INFO HAVE A FEW COUSINS THAT COULD USE SOME YOUR MONEY RIGHT NOW. SINCE U A MAN CLOWN,..

4. Lady noooooooooooooooooooooooooooo sympathy for your sad ass.

Visa a dash weh like dirty a US and Canada embassy a Jamaica. Gone are the days when ppl have to pay and kiss ass to go foreign.

Lady man clown days done and over with..

5. so woman a jamaica a send man in america money ladies your pussy is golden when will you learn man fi pay unno not the other way around stop mek dem boy ya tek unno fi fool they are not men because real men help woman we dont look for help from woman

1. Lady, don’t give no man yuh MONEY.

@Realyouth – the woman never said she was a prostitute. Why should the man pay her? People with your cancer-like mentality is killing Jamaica.

Stop teaching young girls to rely on men for MONEY – its the reason why nuff a dem a dead and won’t stop dead no time soon.

Young men WISE UP! A relationship should not cost you money. There are intelligent women out there who DON’T request MONEY while in a relationship.

6. Maybe Sender cyan talk but this sounds like a B-line gone wrong. Sender you doan make no deposit until immi call you, okay.

1. She did not get any cocky yet, unless you are referring to the down payment she made and it became a loan after Anthony Joseph blocked her.

7. Mi naaa guh comment wah mi really want tuh seh cause today mi nice an ano latty deh yah a smaddi else…but goods mi ago give yuh ample time fi go edit di story an send met di ress cause a doe waah judge yuh.

8. A guess the lamp photo is to make him seem homely and approachable.

Sender, please pray for the spirit of discernment going forward so you can see with your spiritual eye that which is not good for you.