HIM WAA PRESERVE HIM WIFE AND REV OUT SHE

19 thoughts on “HIM WAA PRESERVE HIM WIFE AND REV OUT SHE

1. Gyal u nasty. You knowingly de wid or a link wid a battyman fi tingz. If I was ur bf and I find out that u and a man you know is a battyman a sex or even talking bout anal sex a desso it done. I don’t support domestic violence but this one time me woulda get dark and shot u two hard boxx.

1. you sound crazy a man cannot do one shit with a woman and he is gay. he would have to be fucking or sucking another man or vice versa to be gay. a battyman deh wid man, not woman, a battyman fuck man not woman. yes many secret battyman deh but if she think him a battyman she should leave bjt as she seh the sex is great until she pick up some bludclaat bullet like the one amandeville. love people man too fucking much

1. Me did think say once u fuck batty u is a battyman. Neva know say a woman’s behind is excluded. U just educate me Bad Raas Gyal. U sound dumb and stupid. Ladies, if a man wa bugger ur batty he’s a BATTYMAN!!! Mi neva say homosexual, mi say BATTYMAN!!! And try know say he will fuck man batty too.

2. You are a side Bitch !!!!! play your role and tek yuh batty f**king and keep quiet. Play your position that is what you are worth.

3. That man is gay AF…gay like my husband… check his phone!!! My husband accidentally sent me a full gay porn on WhatsApp… dutty BC jamacian men are nasty. Cant wait fi get my green card and leave his nasty rass…. u have to be very observant and smart dealing with these jamacian men they are very sneaky and nasty. Thank God He opened my eyes and showed me who I was married to. A dirty bisexual. I should have known tho because his friend told me he like to fuck men in the ass anf he said it was a joke but mi neva watch no face because mi need my papers…. and then to hell with him… sender run because aids still deh bout

1. yuh just as nasty and dirty as yuh husband..yuh staying with a man that yuh know is fcuking man because of green card..you are no better than him..yuh hole shit up

1. She better make sure immigration don’t see this pose and she get turn down… because that would be bad.. a sex batty man if green card and she ending up not get it

2. but you nasty as bludclaat to so low the fucking man, you hear him very friend come tell you that and u look pass it because your greendcard have to come, yuh might pickup something green thats nit a raas card. yuh have a nerve fi a cuss the man and you no raasclaat betta

4. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak. Dis funny especially di last part.. Him want yuh tear it out miss lol.

5. Me nuh feel say him a fish. Him might just watch blues an see it and want to try it with you because your just as sexy as the girls in the porn. Give up yuh batty to him but, tell him say yah nuh porn star so nuh expect him fi fuck yuh batty regular cause yah nuh mascot.

1. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak yuh know seh a nuff comic ova yah doe dwpcl. Dem seh a 2 pussy ooman have …..battyhole an pussyhole lol dem seh something inna di batty can mek yuh cum harder dan di pussyhole cum. :ngakak ova yah nice eeh mon.

6. I think some of the ppl commenting are some nasty lowlife battyman..a tell the omam fe ge up har ass..a only d dutty battafoot faggot dem talk so

1. Bet say you same one ave silent batty fetish bout yah try pronounce moral high ground pan pinkwall podium. Man a do anal with him girl cyah mek him be fish. Everything pan a woman feminine including her b*tty h*le. A nuff a unuh stare pan woman b*tty h*le when unuh a give them back shot just fi can keep unuh likkle half dead buddy stiff but, want to police other people buddy and weh dem fi put it??? F*ck outta here wid dat. Bet say yuh have porn on yuh phone wid girl a get anal MI BET YUH!!!!!!!!!! GWEH!!!!!!!! HYPOCRITE!!!!-!!!-!!!!!!

7. Don’t let him sex you in your batty that is why he has a wife, make him fuck his wife batty ,preserve yours for your wedding night.