HELP HER TO HEAL PLEASE

2 thoughts on “HELP HER TO HEAL PLEASE

1. Just block him and move on with your life also try find someone you can trust to finish sorting out whatever business you have left to be deal with.

2. I don’t know why u didn’t just cut it off on terms where if it work, it work. Especially when u found someone else. Most time the answers are right on ur eye lids if yuh just quint it drop off. A part of u knew the whole time why didn’t u follow ur mind? U can just tell who he is look at him.

Suh yuh now :nerd A whey yuh healing fah??? Di man yuh have up yah issa man…an yuh know tuh… But more while unnu love di mf wah naaa an aiant doing shit! Mi naa lie a betta yuh did breed feem an mek him keep di youth till yuh tek, cause atleast mi hudda more reason wid dat caaah mi hudda seh di child affi eat n u a duh yuh part suh money run. Why di fuk yuh build di house pan sand eeh??? Wise di fuk up hear.