FLANKERS WAR CONTINUED

6 thoughts on “FLANKERS WAR CONTINUED

1. The time u tek a bc write this yah long Paragraph yah with yuh lies u guh grab a book or guh sell some fuck and guh back a school unnuh trying real hard to tarnish d man but it won’t work cause the world loves this man unnuh lies dem Naah add up if him so rich why tf him would a fight fi don ship a bc flanka d man busy with his family u look like u a one a d bitter bitch dem weh him fuck and nuh look back pon this man is such a kind and loving person and so much ppl Caan tell lies about all d good him do but a same way dem did crucify bc Jesus a crowd unnuh a look it won’t work guh get a book and read u goodly hungry

2. All when unnuh team up with unnuh lies unnuh can never win d man heart too clean unnuh mix up inna all kinda nastiness and a fuck off each other when unnuh tek d bc coke,all bout badmind unnuh seh him suh rich suh weh d fuck him stay have time fi bad mind and unnuh claim him rich and and buy how much guns and this and that see seh unnuh story Naah add up all a who a fabricate stories a who him feed outta weh him nuh have suck unnuh madda groupie need fi stop post these things too cause it ago only mek things worst

1. Wonder who to believe. Onu come out strange Doe. See all teasha Miller muma a profess seh ar pickney a saint and a godly wealder. A tell you bout some of onu batty lickers, cause a DAT a onu only purpose. Is wah you a priest or what. Dine fi some a onu tongue twist cross onu rassclaaat throat and choke onu nastiness wid onu deceitful tongue. See how you round out a come defend seh this man yah innocent. You must itch pon him like ticks to know him every movement. Continue wid onu fuckry man.

3. What all this corruption talk tommy lee Leroy Russell is a wicked badmine manipulated fucker u running down donship an u no live Noway crae so wicked but none a the man them round him nah force to take there money to buy guns an gunshot that what all a tommy fren them have to do gunman Knute Tex lucifer shattan gowe all a them wha deah falla back a the crosses the government need to do something bout them see foodus gone a prison fi gun fine in a vehicle a kingston with stockey an him baby motha dready true foodus have him man a waite pan him a prison him fall in love with a boy him meet a Freeport’ him tek the charge fi him man Lucifer now him is a widow all them do pop molly snort powder an kill innocent ppl an mash up the little gal them in a flanker an turn them in a molly dolly an freak them out an how much a them fuck them pass them round everybody know crae no have no gunman round him plank wanted peppa flex wanted so wha them a talk bout tommy live a blue. Lagoon with the white husband an wife him manager them an him fucking the white woman him fren them have to use them money to fund him guns an gunshot him use all a them look how long craeman deah a yard an nutten nah happen style unhu a use fi police tekset pan the Yule but police know unhu style unhu go get fuck a want police kill all a bloodclaat unhu unhu know the coke head molly popping dolly a wicked but unhu a shield him cause unhu fraid to talk the truth the Yule not even a meds unhu an unhu a meds the Yule stop cover up tommy wickedness now an talk truth him acwickedness to society

4. Sender give some more credible info. This sounds fabricated. What’s the motive for killing “Lucy”? What’s Lucy’s background btw?