CAN SHE GET HER PAPERS?

10 thoughts on “CAN SHE GET HER PAPERS?

1. Yes ofcourse. As long as he pays taxes for the last three years. Do it now whether he paid or not.

2. Trumpet has changed the rules as far as that is concerned do your research first. Contact an immigration lawyer.

3. Dah information here too likkle bit fi give yuh a answer… Age is just a number and dem cyaah tell yuh who fi love or who love you ….but wid immigration yuh neva know especially like how it set up now..mi nuh affi ask but it from what u wrote sounds like you’re much younger. Anyways you have rights and that’s what alot of ppl don’t know, and don’t think too because every case is different and u just won’t know sometimes if you hear the cases that go thru you would be shocked.

4. Most man use di fantasy ting as escape route yes….but 1st ting: unnu married? If not, a smaddi yuh plan fi marrid? A him birthday one time ting him a ask fah??? Di questions can go on from now till a mawning. My opinion personally :nerd clears throat… Mi naaa bring nuh pussy come give my man fi fuck in front a my face afta mi nuh love him more dan how mi love me…him affi go gaaah road go get dat.. Yuh naaa gi mi nuh supligen fi suck an fuck nuh gal fi ur happiness a bumbo. Most googoo will seh but if mi bring een di girl him naaa go out deh go fuck….YES HE WILL. If mi ago touch ooman mek it be pan my hour or my pleasure not fi urs sorry!. But if yuh into dem tings an waah please yuh man an yuh find it exciting too den tuh each his own shit yeah.. But due tuh how me jealous mi cyaaah watch my man a fuck nuh gal wuss in front a me …nopes. Women must know dem worth obviously ur cousin is not comfortable with it or else she would jump with no questions nuh mek nobody mek yuh lower urself str88… If yuh nuh feel good bout it tell him Lick out yuh batty yuh will look a next man.

5. :ngakak :ngakak Dwl :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak cho a di wrong post dis mi a comment under :ngakak lmao@ myself cho mane.. an mi give good advice eno mi affi go copy n paste lol.

6. Sender, did you enter the US with an legitimate visa or can you prove how you enter the US? If you enter with a Visa, did you use your birth name? Were you ever deported and re-entered “illegally”?

If no, your only hope is through some form of an asylum? But consult an immigration attorney (one that that is licensed and is not out to ripoff their clients).

7. Go on the US immigration web site and educate yourself on the eligibility criterion for spouse of a US citizen. A lawyer can only tell you what the law is, therefore get the information for free and save yourself some money.