UPTOWN PEOPLE IS WHO SHELLY A TALK NOW?

Now let me take my medication for #clinicallyinsane a go back to minding a business

Last night was a long road of finding out a wicked act #jahjah

0 replies 0 retweets 0 likes
Reply Retweet Like Direct message

Shelly-Ann Curran

@ShellyCurran
8h8 hours ago
More
Poor house wife hope she writes a book . Mi nah tek no lick fi keeupwidkardashians me sure bout dat

Shelly-Ann Curran

@ShellyCurran
8h8 hours ago
More
I removed you from every platform your life is meaningless to me it nuh hold nutten , dont care , you sad and im sorry for you . Write a book how shelly expose you for who you are #nuhtroublewhodonttroubleyou

Shelly-Ann Curran

@ShellyCurran
8h8 hours ago
More
My man right probably a gi mi bun. Me look worried me diamonds dem a come a titles inna me name… nah bawl to soul me mek life comfortable

Shelly-Ann Curran

@ShellyCurran
8h8 hours ago
More
Mi tell everybody who fi know say if my house bun down like you boldly told me u did it already already screen shot every one a unnu picture mek a see how much of gyal clown u be. Dont ever threaten mi pickney dem remember my head not hundred from mawning

0 replies 0 retweets 2 likes
Reply Retweet Like 2 Direct message

Shelly-Ann Curran

@ShellyCurran
8h8 hours ago
More
If anything happen to me we know who did it set up by a woman scorned but fraid fi call her real friend dem name so dem a call di outcast name 🎶family a we say family🎶

Shelly-Ann Curran

@ShellyCurran
8h8 hours ago
More
Family nuh tek it personal i just aint feeling sorry for no one people a wicked …. me tun infama pon bun ting? Den me was a saint? Mi a beg unnu leave me in jesus name

Shelly-Ann Curran

@ShellyCurran
8h8 hours ago
More
Family a we say family i cant trust a jinji fly look how much time dis lady a write how me inspire her and she a set up her “hothead” husband a me not even know wheh dem live nor do i care … gyal confortable over ya so

0 replies 0 retweets 1 like
Reply Retweet Like 1 Direct message

Shelly-Ann Curran

@ShellyCurran
8h8 hours ago
More
Woman a di real wickedest ting pon earth

Shelly-Ann Curran

@ShellyCurran
8h8 hours ago
More
Trouble deh deh….. see me and gwan tek u ig pics mek di people “know” you happy . No bwoy can style me and put me out remember dat

Shelly-Ann Curran

@ShellyCurran
8h8 hours ago
More
My kids you a talk? Bun down di people that was encourage fi divorce you. A me tell dem all dem same a get bun and nah lef

Shelly-Ann Curran

@ShellyCurran
8h8 hours ago
More
Over here going nice bad . I dont even want an apology mi good cause me is a girl when mi broke mi shop a ross and happy . I dont fake my life – bun down whah u want SOE reach uptown?

Shelly-Ann Curran

@ShellyCurran
8h8 hours ago
More
If that man did know how me a cover him like jesus him couldnt brite fi talk bout bun down house? A you mischief maker , home maker , 50s ig moddler a di mix up . Leave me in peace #screenshot #causeicarezero #clinicallyinsane

Shelly-Ann Curran

@ShellyCurran
9h9 hours ago
More
I dont know him penis size nor do i care where it goes and you know this !!!! You come tell me how jacky seh and who say Dont mix me and mi is no rass ediot. Mi tell you and im saying it again . If you ever inna despair pop a bottle wid u friend dem . Dont hunt me down

Shelly-Ann Curran

@ShellyCurran
9h9 hours ago
More
Mi nuh trouble wheh nuh trouble me #awoh

You set up di wrong one hun. Ask di people dat know mi shelly only cares bout shelly …fass is not my business.

So when the injections dem tap wuk expect some more bun but duh no call my phone again a bawl fi help

Shelly-Ann Curran

@ShellyCurran
9h9 hours ago
More
Mi a talk u is a wicked

Shelly-Ann Curran

@ShellyCurran
9h9 hours ago
More
Suppose mi get bax mi woulda deh a wonder a whah coulda cause dis and shelly curran dont fass inna people business . A true mi black and mi nuh run inna people and me dont own benz dealership ?

Shelly-Ann Curran

@ShellyCurran
9h9 hours ago
More
All mi do is tell you fi go pon you africa trip ( btw a u tell me bout cause mi nuh fass nor frighten) and mek you family work out . Why me ? You choose fi fling under di buss my girl when a good good tings me tell you hmmm

Shelly-Ann Curran

@ShellyCurran
9h9 hours ago
More
You never think me and di husband did ever going talk? After him a cut me inna me wid him eye fi months and poor me dont know what web a deceit you cook up cause me is not a socialite? Hmmm ( screenshot and pass round)

Shelly-Ann Curran

@ShellyCurran
9h9 hours ago
More
But true u fraid of being kicked out of the crew you call shelly good up curran name and frame me wid u husband . A nuh jackie u say have steer number? U put the wrong bi*ch under di buss my girl di botox soon stop work #clinicallyinsane

Shelly-Ann Curran

@ShellyCurran
9h9 hours ago
More
U fraid fi tell u husband say is you “besties” was leading the divorce proceedings ???? Hmmm when you a bawl pon mi balcony???? And me tell you go upgrade u car and go live you life everybody get bun

Shelly-Ann Curran

@ShellyCurran
9h9 hours ago
More
Mrs housewife since you so honest to you husband wheh mek you no tell him say a you ‘elite crew’ was advising you fi book steer and me shelly curran tell you nuh follow fren cause you will go from lobster to burger king combo hmmm?

Shelly-Ann Curran

@ShellyCurran
10h10 hours ago
More
Twitter hope unnu eat unnu roast chicken and rice and peas i did . Bless up and no i aint having a ***king breakdown i just have to tell people DO COME FOR ME IF ME NO CALL you im simply not the one

Shelly-Ann Curran

@ShellyCurran
10h10 hours ago
More
Gone back to business now. Good thing i got twitter i dont need fi pay a psychiatrist. Walk wide two mad people cannot be good . Now stop stalk out mi good good you life whether it good or Not i give zero fucks i just know u is a wicked

Shelly-Ann Curran

@ShellyCurran
10h10 hours ago
More
Money and Money alone me pree ….. but lessons keep coming stop feel sorry fi mawga dawg. Di man tell me him a mad head but remind dem me clinically insane

Shelly-Ann Curran

@ShellyCurran
10h10 hours ago
More
Dont know where u live . Never buy you book ( that you probably never write) low mi mek mi live me simple life dont stalk me , call or send inspirational quotes on how you admire my resilience. I need no validation from no one . I am a rockstar ( in my mind)

Shelly-Ann Curran

@ShellyCurran
10h10 hours ago
More
Coulda lose all mi life not knowing you throwing my name for sympathy. My slate nuh clean so me could never class no one . Keep posting your life like you happy dont EVER use me in your ploy as the “suffering wife syndrome”

Shelly-Ann Curran

@ShellyCurran
10h10 hours ago
More
Declaration dont come to me for advice unless you have you dutty money and we going tape it to sick my god damn stomach. Wrong one you pick you here wrong one

Shelly-Ann Curran

@ShellyCurran
10h10 hours ago
More
Me is one girl wheh dont beg friend , dont kiss ass and need to “socialite” in my world i am the mother fucking shit . The woman that falls and gets back up . I will never forgive you as long as breathe and remember dis a you alone fraid a your husband

Shelly-Ann Curran

@ShellyCurran
10h10 hours ago
More
Brite look pon you , jumping carnival after me tell you dont lef you family bun a suppen all we get and you sectetly a set me up? After stalking me to help you get back on your feet after your own public meltdown

Shelly-Ann Curran

@ShellyCurran
10h10 hours ago
More
Look pon me good . Me look like i care where u man buddy a juke? Then he has the audacity to tell me him wanted to burn down my house . BITCH TRY….. you wife need a job and FYI all you wives wheh a get bun nuh call me unless u have u dutty money

Shelly-Ann Curran

@ShellyCurran
10h10 hours ago
More
I told you go fix you marraige where u a go 50 plus ? I told you bun aint the end of the world you will heal take it from me ( the lady you run down for Free advice) who put you story in the public ? Nuh you? How you mix me wid your husband.

0 replies 0 retweets 4 likes
Reply Retweet Like 4 Direct message

Shelly-Ann Curran

@ShellyCurran
11h11 hours ago
More
As me find the hypocrite mix up dem a just block no time for negativity here. I dont people who hate me and straight with it. Dont come to me with you long tears begging my help on advice on the sham you portray I dont bring people inna my house for fun

Shelly-Ann Curran

@ShellyCurran
15h15 hours ago
More
I leave everything to Karma . Its a bitch

Shelly-Ann Curran

@ShellyCurran
15h15 hours ago
More
Mi shelly curran nah tek no box and kick or anything from no bwoy especially its caused from a mischievous housewife – find work dont track me down for advice me nuh see you – good

Shelly-Ann Curran

@ShellyCurran
15h15 hours ago
More
Remdmber now him mad and me clinically insane #donttroublewhehnotroubleyou

Shelly-Ann Curran

@ShellyCurran
16h16 hours ago
More
All u wanna be socialite leave me name from you mouth dont fraid a u husband nor no man my backative good hope this tweet finds the person intended . Mi stop help mawga dog

Shelly-Ann Curran

@ShellyCurran
18h18 hours ago
More
I beg no friend not one leave the devil let her sleep ive been walking with God

Shelly-Ann Curran

@ShellyCurran
18h18 hours ago
More
I take threats very seriously and mi nuh normal you hear i dont trouble a soul soooooo dont put me in you problems . Gossipers are for time wasters i dont fall in that category.

34 thoughts on “UPTOWN PEOPLE IS WHO SHELLY A TALK NOW?

1. sender when unoo a post mek sure post from start to finish and not pick an choose. Do not tek wi fieediat neither. Context is very important. Smaddy just need fi come share who Mrs. 50 year old issss. Is it Melsdew? Verification needed please.Shelly look like she been taking Ls one after the other wid people. She loud an out deh but I never hear her name call inna mixup wid ppl man before an it look like smaddy a mix har. I think its Melanie but mi a nuh pawt of di “elite” crew so it need verification.

1. True yuh a talk. Shelly is a hoe but shi own har hoeness and nuh care weh nuhbaddy waah seh. Everytime shi get feature on this site is wid some man, yuh never hear her in any mixup fi true, shi know who and what shi is and shi true to harself, caah tek dat from har.

2. Shelly-ann curran hole is like a landing strip. Every foreignor land a Jamaica she tek in har big hole like a airplane hanger.

Who the hell have the telecommunication cum bucket calssing them up?

Shelly you pants foot a sweep grung just like you pussc.

3. Is only one person come to mind straight way, the person with the initials, MS. Dis deep to rass. Every uptown ooman get bun, every rass one a dem so what di point of making dem fool you fi divorce when they not divorcing dem ugly husbands weh dem hab who a cheat same way. When you divorce your cheater husband when dem not divorcing their own dem teck you tun fodder for gossip and laugh after you. Woman, look around who you think have a good husband in your circles, nothing is ever as it seems, stay deh meck dem fool you up that them living in bliss. Some haffi a suck fresh pumpum juice awfa buddy fi keep up appearances and maintain their lifestyle, and dem not going to share those sordid details of their lives during the brunches in Strawberry Hills and weekends in San San. Nuh pure kikikking trying to convince themselves and others that their life really is amazing.

4. Uptown on fire. What an epic call out and the hints are so damn obvious..Lol. Even the blind knows who this is intended for. Mischievous housewives causing problems since 1895. Let me go get a life suh nobody nuh haffi tell mi get one when mi over 50.

5. Yes Lawd, this Monday morning looking mighty fine, somebody please send the screenshots that Shelly is talking about. Dust out di whole a dem Shelly, a she same one did come talk bout fuck a pink wall when nobody never seh nutten bad bout har.

6. Yes good gal Shelly air them out one by one I never thought in my life that melsdew would ever do such a thing or be like that but I guess you can’t judge a book by its cover. Every dog and bitch get cheated on nuh know y she a kill up herself suh kmt if di man cheat she nuh go out go have fun to kmt some a dem uptown ppl yah life sad bad. At least everyday they come to the realization that they are not better than nobody or the lower class just because dem have little money nuh matter how much them love skin up them nose at ppl we are all going through issues regarding life, struggles and burdens we have to bare each and everyday.

7. UPT wives are something else. it is just one big romping shop. SO what if Shelly tek every foreigna? Her life stable financially and it doesn’t seem like its a fake thing, unlike nuff of dem people upt who have dem whole life on credit. Shelly a big ooman, she can tek 10,0000 man if she waan and pussy can rejuvinate so leave har be. Nuff a dem upt wife if dem eva go tru di gate dem life done and neva to return mommy an daddy money done plan out and nuff a dem nuh inna di plan once dem go married off. Mels Dew mi know seh a Claire did deh pon di video weh get sen een pon yah last year. We know, you know seh you shouldn’t give nobody ammo fi jerk up yuh shaky marriage. Chunky, weh yuh a threaten di girl for sir? den unoo really threaten fi bun down har house? no sah, unoo really behaving like some dregs. Unoo ova yah mawnin noon an night a peep. dis gone through the gate now and no turning back. UPT wives from mi a pickney a nuff people madda offer my puppa sex and blow job fi money when hubby cut dem off so tan deh dis a gwan from the time of genesis. UPT wife is not a title anyone should envy withough a very strang stomach. PPl look out for an inspirational post in 5…4…3…2…. the hilarity is phenomenal

8. JMG Detective Agency at work:

This is Jackie that MS was not supposed to listen to in this part of the rant. ” But true u fraid of being kicked out of the crew you call shelly good up curran name and frame me wid u husband . A nuh jackie u say have steer number? U put the wrong bi*ch under di buss my girl di botox soon stop work #clinicallyinsane

https://stewartsautogroup.com/about/

You all don’t see Shelly’s true friends in the lime light, they go out every now and then but not regularly anymore Stewarts are friends but not her core friends. Her core friends ride or die but they are like splinter cells for each other lol dem hear nutten dem mek each other aware sort of deal.

Anytime yuh see di wife dem look like dem a try too haad yuh know something is off. Nuff a dem haffi quat an look at the mistress dem social media a love dem life while dem in turmoil an misery. Met mi look pon schwapp insta an the eyes tell everything. very unhappy.

9. Talk your mind Shelly. Defend yourself and don’t let them feel like they can send threats just like that. I hope you have evidence of it all. Send the chats to your email if it’s on whatsapp. Archive the chats as well because them will say it was edited if you print it off.

Take this as a lesson and run some women when they come to you bawling bout dem husband. They never leave the man, an a you always end up getting the shitty end.

10. *Chucky
    There’s no such thing as a perfert marriage or a prefect family. People just put their best face and smile on for those on the outside looking in.

11. Take his threats seriously Shelly. He is too out of order. Melanie is a wicked woman who lives in a glass house. From me see how she style pinkwall people when we were all picking up for her showed me what a wicked witch the woman is.

Chunky put her out fi true?

She a get box and kick fi true?

All who a talk bout Shelly pussy need fi gweh. The woman don’t care and if man never want it she couldn’t fck them, don’t? She can pull young man weh have him own tings. Go and watch, better yet wash, unnu owna front.

12. Unnu nah listen to me ISPY when me talk enuh, I told you people that Chucky breed the helper and unnu never believe me remember when she made that post about family going through a crisis well here there story has come to light.
    These women call themselves the Marshas of uptown if them ever go fi block list your ass you stay block listed!!!!
    Unnu think Damion Crawford words have no meaning a true unnu nuh know.
    The Jackie, Ann Marie Vaz Melanie and the others demon them.
    They will skin up their noses at you.
    Now back to the bun dun argument it was said that a certain Manager refuse to carry out the request of the husband and his house was burnt down flat!!!! The husband continues to tell this story everyday because him have links all over.
    The husbands of the marshas are very terrible disgusting

1. Dem caan blacklist Shelly. I do not know who they have done that to, but I am going to make a strong guess that they only punch DOWN!

13. Ispy, glad fi see you rope een back pon di topic. Suh di baby dun born and tings now?

Ann-Marie caan skin up her face pon nobody cause botulism and all the injectibles have her looking like a wax figure. She was a good looking woman in her younger years, but age not been good to her one bit. Bad fi bad Melanie is one bad mama jama, but too bad she stuck wid a cheating ass husband who so rotten she caan even keep a young stud of 25 or 30yrs old on the side. I could see some young bucks happy to go there, teck dem gifts and keep it pushing like di Casper dude Jlo was messing with a few years ago. Mel girly, gwan do your trips and keep your body tight, you are body goals. But if you need therapy reach in your pocket and pay a professional who is mandated to keep unno discussions confidential suh you business nuh haffi come a road. $100/hr not going to break unno bank when you a global traveler, pay your money fi your advice and keep it pushing. Di cheapest always end up being di dearest.

14. Shelly is full of Shit, all she does is chat people and mix people and lie on people, Shelly love inna peope buisness that I’m sure of, She salt bad! Stay wide and far anyone who takes up for Shelly don’t know her!!! SHE IS A PVT INVESTIGATOR SHE WILL FIND OUT AND TRY TO TEAR DOWN YOUR ENTIRE SITUATION SHES TERRRRIIBLLEEE WHY SHE NEVER HAVE LUCK WITH FEMALES? She’s jealous and she doesn’t like not being the center or attention! Shelly how long have you been trying to be a boss? You are not a good person CUT IT OUT!!

1. @bye shelly… aaahhhm nobody ah tek up fi shelly ova ya, yuh nuh see how dem style har? The one thing is that she own har fuckery, she nah pretend unlike some of you who do it for the likes and social. if wi follow u a wait pon tea wi full up a gas. Shelly has had her core friends whom she has been loyal to for yeeeeaars. You will see them one and two time on the gram but a dem she loyal to. In my presence she has never torn anyone down unless dem did start wid har (we are not friends btw but I have been present in certain casscass weh tek place). I feel its you who seem jealous inna yuh post, cause all now yuh naw gi wi situations and examples of how she tear down people. I guarantee most people on here nuh like shelly cause she too loud an nuff, but we nah go mek yuh style har an yuh nuh have no weight an example behind it. Play fair.

15. Where is Shelly son the one that was born funny looking them days there she a Tak pang breada Shelly memba u lef him for a money man

1. @Pamesha, u clearly new. Children are off limits so go ask shelly if you waan know dat. non of her social media private