SHELLY WHEY DI INDIAN GIDDYUP GONE?

Mi nuh haffi wonder why Shelly lef the Indian bwoy cause all of a sudden mumma very festive is like she release the dead weight! Shelly you shoulda know better though cause a him and di puss eye one Shawn a par. Mek the Indian kiss you a*s cause you did a help him and we did done see it. Ungrateful raas! Dat bwoy disrespectful and never mean you no good mumma.

Mi see di two a dem again a one party weh night. Shawn a look mi fren weh live a foreign hard but she nah look cause the bwoy a look her and a beg har neatly same time! Bruck raas. No man fi big ole grey tone man him fi stop it. All him Indian fren chat him with Shelly cause him nuh ramp fi beg him too. The indian pinch smaddy who pinch back smaddy and say Shawn married off him baby mother weh live a farin wah day, and him live with him woman. Who have link a RGD cause notten cyah go so. And you still a look mi fren. Sir you can’t satisfy or a sell yah sell you cocky? You are the worst kind. Unoo nuh know say Jamaica small and everything a one link.

Shelly have har ways but she a good smaddy and you shoulda treat har better but man clown days done and she over your shit.

14 thoughts on “SHELLY WHEY DI INDIAN GIDDYUP GONE?

1. Sender.. how u gonna ask where him gone but then in a next breath claim the Indian did a chat him friend wid Shelly? IS this about the Indian’s friend or you asking Shelly a question? mi confuse. What really is the point/ purpose of the post? To air out Shawn or ask where have all the Indians gone? Stop mix the girl.

2. Even the blind can see say a Shelly send this in. Seek some help, dear. Not saying it as an insult, but some therapy can do wonders in helping you to get a new lease on life. Women have been through worst and still end up winning.

3. Oh Lord, 2 whores a par together. dutty lickel hood Shawn you hood travel more than you. You start mine you you kids them yet? all this bwoy do is Breed up di gal dem and move on. Chu him yeye dem pretty and him kin yellow him swear him is the shit. Shwan love Woman mine him dats why you neva see him a own up nobody yet. Dem sey him Whole crew Tunn big Dolphin and him no look exempt.When you no like work and wah woman mine you you we do anything fi a dolla.Any body see him a cum wid di Charm and a gwan like him a smaddy run. him will sleep wid you and clean out ur house. Women runn caus edi Hood don’t even worth mentioning.don’t make the looks and clothes fool unuh caus ea woman buy di clothes dem.Speaking from the experience of my heart broken Fren.

1. No im not the Sender, Met can confrim dat by location. but Shawn breed mi fren and use har and look back pan him kids . She went through hell for him and him refuse fi try and help har wid the kids. God have a special blessing for that blue eye devil.

4. Anon 1 you faava idiot! So unoo love buy out ppl argument. Obvously sender a chat before she and the Indian lef how you so damn dunce! And anon Shawn business nuh need no airing out cause him is no stranger to the streets! Go do yuh research since you so concerned.

5. Sender so what if Indian and Shelly lef? A nuh the first man Shelly lef. And what if Shawn and him baby mother married? Sounds like a lovely family to me but You sound hurt. Loh people mek dem live dem life kmt!

6. Unoo keep on trying to mek Shelly Ann Brown a thing on this site an it naah happen. NOBODY IS INTERESTED. @ Anon, unlike u I don’t have any interest whatsoever in researching Shelly brown’s life and exploits. Make up your mind if u gonna have a moniker (pseudo or fake name) or if you going to remain anonymous. As you can see is only me an you over here, no one is interested enough to comment.

7. Shelly, Shawn never influence the Indian fi bun you or give him nuh gal. He did that on his own. Stop making excuses. The man doa want yuh. Move on!

8. Shelly was not helping the Indian the Indian was helping Shelly, looks like Shelly and Shawn fall out that’s why she’s doing this. Shawn takes care of his kids so cut the shit! Shelly didn’t Shawn used to fuck you too?

9. Makes no sense…why would Shelly send in something that would clearly implicate her? Unoo nah think! Shelly might act drunk but she nuh fool fool. So unoo dutty man walk and fuck the gal dem mek dem bitter and tun dem inna unoo enemies! Clearly she was hurt but she a move on wid har life. Unoo nuh see dat . Shelly gives zero Fucks!

Anywho, Indian you come a Jamaica come lick head wid non progressives and the careless I.e Shelly too, that’s why you get dragged in – stop drink cause you vision blurry. Shawn keep you wondering cocky inna yuh draws – cause you behave like a bitch fi wah woman mine you! You is evil fi married di baby mother while di woman weh you a live wid know. Ole wicked! I am not surprised.

10. who are these ugly unattractive men yall calling handsome and pretty eye? yall must be some real gutter bitches plus shelly got what the fuck she deserve. marlon told you who she was and yall call him nuff and liar the same way he told yall who yanique was.
    shelly is one of those bedwench bitches who thinks white men and men of other nationalities see her as some trophy when they really don’t but looking that light skin slave experience plus she isn’t young either