SHELLY A MEK WE KNOW HAR SUMTING GUD

9 thoughts on “SHELLY A MEK WE KNOW HAR SUMTING GUD

1. KMFT. Him is a regualr PLAYA….dat coolie bwoy doan waan nobody. U mussi a pay him fi stay. BYEEEE Shelly. Anything Fartel palla-palla up inna caan good
    Faava eediot, bout u a do up body.

2. You know when some people know deep down that they are real scums butthey have no form of self control so they make jokes of their sad circumstances!

3. Shelly he’s a kid and your a big woman that every man yo ever tek dispise lucky bugle even still deal wid to true business and ting gal bye ya favs eeeeedddiiioooottttt no man close to ur age don’t want to jus dis careless bwoy weh tek gal inna yo face bye girl bye lol you and yo trying man stop falling words for ppl and go mother your children that’s why yo man left you fi Yung gal TIYAD PUSSY SHELLY-ANN Brown…. you can’t even sit with the uptown people!

4. Out of all the dicks in the world weh she tek y Shelly suh bold and brazen wid this one. A wah bout him suh? U goodly all a get wah heap a bun deh now. U Fayva idiot.

1. It kinda makes sense. Bugle is a freaky rass that love to fuck anything that’s light skinned. He is a nasty man so don’t make his “consciousness” fool unu.

Plus Shelly seems to work with ppl who she can get something from.