RUM BLOOD DEM SEH YUH MOUTH

FROM MORNING MI FI DASH DIS BUT LOOK ERE………RUM BLOOD AKA UPTOWN BEARER DEM SEH A YOU A DO DI NEWS CARRYING WHILE YOLI SHE A DASH WUD PAN HAR INSTAGRAMN CAUSE DI PEOPLE DEM SEH NEW FRIENDS…YUH TINK UNO EASY…YOLI MI MET DEH PAN DI SISTER DEM SIDE…LOW NICOLE AND DEM YUH TOO GOOD.

9 thoughts on “RUM BLOOD DEM SEH YUH MOUTH

1. @met; rumblood dangerous that yute got no loyalty to no one but money u ever wonder why him and the rest of ward21 don’t flex anymore becuz him fuck one of them babymother

2. Knew it. When me see she unfollowed Rachel but still Nichole I had an idea she was blaming Rachel

3. So the fk what?? Yolande is a big ooman number 1. With or without Dave Yolande father mek sure she good. #2 Rachel and Nicole are no saints and I hardly believe Yolande introduce them to ganja when Rachel used to smoke, most of her circle growing up smoked. #3 Yolande was never a upt girl. Even when she went to Immaculate, she was never overly stoosh just very quiet. #4. Leave the young man times are hard and he is hustling to feed his family by getting paid for intel or keeping secrets. Nothing wrong with what Yolande doing as long as she clean up the social media foolishness and keep herself together. She has her kids, and she is making sure she is happy. Nuff a oonu deh ponyah and can’t even go outta road fi di man weh nah elevate you mentally nor financially. In closing, NOBODY nuh chat more than them 3 people. Yolande is a grown ass woman.

4. A Long time Dave a grind pan YOLI about time she give him a taste a him own medicine old dog shit. Him have woman a Panama and New york mi get it from good source. Mi just sorry she mek the albino lloking Rachel and chatty mouth Nicole know she likkle hide and fuck secret cause dem life no better dem husband bun dem leff and right. I wonder if Rachel husband new baby born yet lol. Sasco must get a good head from nicole the other day fi carry she behind him go Barbados reggae festival instead a him woman a Florida lol lawd dem life luddy!

5. I WANT YOLI TEK ALL A DAVE MONEY AND HIM BUSINESS TOO CAUSE HIMLIKKLE BUDDY AND STINK MOUTH BEEN BUSY ON THE WOMAN LONG TIME . HIM NYAM ANYBODY CROTCHES OUT THROUGH AND THROUGH NO MATTER HOW SOON HIM MEET DEM THEN GO HOME GO KISS THE WOMAN WITH THAT NASTY BREATHE AND TONGUE GROSS. NO WONDER HIM ALWAYS A DO DRIVE OUT GO COUNTRY BUT YOU NEVER SEE THE PASSENGER SIDE THATS WHEN HIM GO DO HIM GRIND SUCK AND GRIND LOL WOEIII

6. is not nicole or rachel buss it. they didnt know it was going on. she was sneaking behind dem back and lying to them when they asked. Thats why they are so disgusted and over her