EPIC RUB OUT

So @MET was browsing IG ova di weekend and notice someone dun big forehead, delusional Roxanne (Money mike mistress) she a hype bout beacation when a guy ask her bout “her man” when di person rub her out neatly with a nice reply. She must feel like crap cause for a gal who claim say she a lawyer/fking a rich man she neva stay good yet. Roxan need fi stop nuff up her ugly self ina di man family things, me deh a Sky Dweller having dinner the other night & hear some girls a chat her how she desperate, cause as mike lef roxan yard a lauren him a call fi s*x. Fi young girls dem want ambition fi true, plus nicole a comment under her pics bout “wife” all she too upity and a side chick ina her own marrriage to sasco kmt a wah do dem ediot gal yah?

15 thoughts on “EPIC RUB OUT

1. Atleast sender confirm it. A more than one mouth talk it say whatever Lauren doing she doing good cause a regular she give mike the fix. As soon as mike lef Roxanne yard suh a him dat pull up at Lauren apartment. Lol dat means Roxy u suck in tht area honey. Hush better luck next time.

1. Christmas dinner with Lauren, birthday spend with Lauren, anything to do with his official business he sends Lauren to represent him. That’s why she put up bout “his wife”. Wife role she playing with the married man fi true.

2. dah gal yah nah no shame enuh. i dont know how both she & lauren ina competition fi ppl husband. Is it that dem cannot find a man fi dem self? or true dem wuda hafi actually be decent and meaningful in life. Me feel a true mike have di money fi freak dem out and gi dem wateva dem ask for mek dem a go so hard. Roxane promote di business more than di actual owner. she so stupid

3. Nicole waan get back in Money Mike Harem. Notice say she gone down a the man gym and a fren up Lauren and Roxann on Instagram. She need back some a money mike money because Jeffery is very expensive to take care of.

AND NO NICOLE MONEY MIKE NEVER INVITE YOU TO HIS GYM BECAUSE OF YOUR “FOLLOWERS”. NO ONE IS TAKING EXERCISE LESSONS FROM A TUFF TURBIT LIKE YOU.

1. me say mike even uglier ina real life, his sins a show pon him, a nuff wickedness dat fka do fi di riches no wonder he keeps multiple women. Isa ears box dem side-chick yah fi get bout dem a wife, favor ediot. As for Nicole, she flop Asaco career with her hard back big ears self, Sasco nah mek no money him ina backyard a farm, Nicole book flopout and nobody nah pay dem no mind, she wah fkk mike unda quiet, the ms. goodie image nah work fi nicole nomore she a hoe fi life adi big money she wah back cause Sasco aint gona mind himself. Whole a dem a cruff

1. Him ugly bad and him face skin up like him constantly smelling shit. Greed is a helluva thing cause that man is not attractive at all. If he smiles he would look a lot better.

4. Nicole be careful how u a boost up a 10farrid wharfdawg slime bucket witch ya!SYM delusional 10farrid Lt worf alien from startrek gyal .SYM again n agen !

5. So a “baecation” is Bleu weekend to party with the same people they party with 4/7 nights a week?

The jokes write themselves.

1. I’m telling you, all of them party together almost every night, they are at the same parties, the same restaurants, the same gym, I’m wondering if they are not tired of each other, no wonder they recycle each other, all of them have slept with each other at one point or another.

1. Me say dem very familiar, ask Lauren bout di 3sums she supply mike with especially with dat @sir_chelly chick, both father & son a rod dem out pon di boat, drunk dem & fk dem, then send dem home wit a $5000, ask greg christen bout it. money mike a ole wicked, nuff ppl life him mess with and try get rida, dats y u nufi grudge dem fi nothing cause greg luv fk di gals ina dem rear. Pure nasty life dem a live. I had a co-worker who was on boat with them bout 2yrs ago & she say greg did want 3sum with a group a dem rotating and when she realise wah really gwan she lef and dem cuss her out, she say she endup stop par with the girl who carr her outdeh. Di rich man dem love di freakiness, all ribby chung love di underage ones. No mek dem fool unuh a pure peadophile activity.

1. Tea….soup….mi loikeee it!!!! J$5000 or is US$5000? Coulda neva fi mi haffi stifle vomit and swap body fluids wid dese nasty, ugly creatures. Real cheap whore, street whores or call girls charge more dan dat. Yuck, yuck yuck!!!!