DI PERSON SEH A MELODY, SHELLY WAS TALKING

Met, Shelly Ann was ranting about about Melsdew on the desperate housewives of upt post. Remember when Mel posted about we are going to hear rumours and speculations about her family? A cause her man did a bun har and breed him mistress. She had a melt down and confided in Shelly. Shelly-Ann said when Mel come bawling to her she told her to go on her trip to Africa with her family and don’t leff her husband. Now Mel and har husband good again him want know a who did a boost her fi file fi divorce and she call Shelly name. Shelly done har and say she a 50’s IG model and told her to go write another book about the mix up. See the pics attached

13 thoughts on “DI PERSON SEH A MELODY, SHELLY WAS TALKING

1. We did all done figure out a who it was intended for, it was barely a blind item. However, why she bait up anybody. Who tha fck would tell a cheating azz husband who breed smaddy anything. If him ask you all you haffi seh is dat is in the past and your focus is on the present, or your grandmother came to you in a dream and tell you if you must call name. Even if you at the mercy of your man fi survival and tings you must know is not everything you can share wid a man especially one who a bun out your rass a road. She should a deh look fi stock and pile fi a rainy day instead she a bait up ppl. When a ooman get to a certain age she must know how fi operate widdi man she hab. Man who a bun you a road and all breed helper under your nose is not your best friend, ketch a blasted clue ooman, just cause things get good and him do a likkel extra fi get on your good side nuh mean you tun fool. Put it behind you if you decide fi work wid him, but nuh fool enough fi call names. Mels, you eeda well naive or extra gullible. You got all di smarts except street smarts.

2. When every aspect of their lives are on social media, they give people power…call themselves socialites….SAD ASF….Always trying to be relevant… choose HUMILITY instead and then you may find inner peace… Being HUMBLE is not being NAIVE. Happiness is defined by you, not your cheating husband not the assets you hope to gain by divorce.

3. SHELY ANN GIVE HAR GOOD ADVICE NOT TO LEAVE HER HUSBAND AND THEN SHE SAYS SHELLY ANN TOLD HER TO FILE FOR DIVORCE? AM I READING CORRECTLY?

4. Bwoy sender yuh is one evil raas, Yuh coulda just seh Shelly seh a Mel and done because that is the only thing nobody over here saw or heard her say, instead yuh copy everything weh done post pon the wall via Shelly twitter and come tack on ‘Shelly seh a Mel she a talk’ fi Mek it look like you and Di woman Had a private conversation, so why she never tell yuh who threaten har? And exactly what dem threaten har seh? Damn liad!

1. They haven’t broken up still very much together as far as me observe. When him did just gone a New York me did think them break up cause she come a Chronixx concert a Mass Camp with man inna BMW but I saw she and Lumley after that and he was even here in Jamaica since this year and they were very much together so if any breakup gwann a less than a month.

5. Das why when it come tuh man an woman tings nuh get involved because dem ago pick up fi dem man all when dem know di man wrong. When gal a call yuh fi advice hang up di rass phone pan dem mek dem go find wah diff shoulder fi go cry a river pan. Suh dat way when she nyam har vomit yuh nuh look like di eediat cry pan shoulder associate.

1. Ok Mel we hear you! Or one a Mel Children! Its nice to have self love nuttin buh wrong! You saying it on here nah men Chunky love you nuh more! Hotness alone nah hold man there are several reasons why man stray

6. You might hot a “HELL”, but the mistress/maid yuh husband breed, Pussi did hotter than fi you, cause it sweet him so much, him breed it. FOH. So pretentious.