DI BADDIS FIDDY WEEK

LAUREN DEM SEH DI NEEGLE JUCK DEM A SEH HI MONEY MIKE AND HOW IS YOUR BANK ACCOUNT DOING..PLEASE GUH LOOK CAUSE MI SI DEM TUH…LAUREN DEM CUDDA GI YUH LIKKLE MORE UP A DI SHOTS FI HICE YUH UP SOME MORE.

7 thoughts on “DI BADDIS FIDDY WEEK

1. Puddon pan face u deleted the comment why not resort to the picture delete method as well? The incisions still visible u fool! Gym body hoax! :ngakak

2. Lauren nuh stop throw shade with her hashtags lol. Yuh finally decide to go Mexico because hot babymother nuh only go Florida with money mike money but start go different countries.
    Yuh soon start follow Shackira (shakylie) because she touring almost everywhere with her daughter.

3. Go deh Lauren mike a buy gal range y not Mek him buy u a new pair a boobs and a bigger ass go through gal u can get iitt.

4. Lol I’m laughing caaa done but that person that pick up the incision marks did u zoom in times 10 or what n who di hell study somebody batty like that????? Unnu need help bad smh

5. Lauren please don’t let this distract u from the fact that all the jook jook up and pump up yourself u still a get bun.
    Before, during and after u leave off the surgeon table.