CESS SPOTTED IN ST ELIZABETH WID HIM YOUNG TING

WELL WE ASK DI SENDER FI SEND IN DI EVIDENCE AND LOOK AT CESS……..LEF ALL DI WAY FROM PORTMORE TO COUNTRY..CESS YOU WERE SPOTTED

17 thoughts on “CESS SPOTTED IN ST ELIZABETH WID HIM YOUNG TING

1. AH YAHSO NOICEEEEEEE!!!!!! :bingung :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :rate :cd

Ah caw manage da geriatric man here wey seh “IS GOD’S PLAN” him reach all di way ah country fi country brownstew
    And by Monday him deh pon http://www.net ah slaughter him ex and mother of his kids . Man like yuh Cess, ah WICKED!

2. Him dey a St E. ebery odda day bout him a plant skellion. Him all respond to him modd sey him hab a place dung dere. So him mus draw fi one a dem lil St E. red gyal. Ole Fart

Senda u bad nuh bread cart….but mine him tun PI n search fi u by location of the pic

3. Senda a real satellite enuh a from behind di rum bakkle shi a pick him up lmao …….senda u is no novice a longtime yuh a watch man loll

4. Sender big up yuh bc self, everyday dis gray tone man come online a diss him wife and act like a hurt and scorned husband while him still a fuck down di place. This is how he wanted to live, he wanted to still have the illusion of a perfect marriage and husband and still roam wid every young frock tail a road and wanted his poor wife to sit and accept it but Yoli finally seh if yuh a duh road mi a duh road too, lol. Mi a tell yuh more and more mi realise how man wicked.

5. Suh miss young ting dis as bad she nuh have nuh phone or social media?? Das why yuh fi bun dem period n nuh badda give a fuk how it look. If a even one time.

6. What uno want him hug? Man? Uno give the man a break. I am sure him living a better life than this sender and plenty a uno. This is what I dislike about Jamaicans, most a uno nasty n evil no wonder crime so rampant in Jamaica. Uno is a set of disgusting people.

7. First of all, this is nothing new. Long time him a fuck off di whole a junction girl dem and down new forest when him go melika bar. Him have an apartment in that him rent in Dunder hill. Him have girl down there for years. It looks like the one he’s been with for about 3 years, can’t really tell from the pics.

1. This is why acid and bullet reach people like this girl who took the man pics. It is a damm breach of the man privacy yes, some a uno love take pictures too damm much. While I understand the man is wild uno get out a the man life. Sender u may try this with someone else and acid reach u in ur damm eyes because u see n live report too much. Uno low life Jamaicans smh. Mi nug like cess nor him harlot, but uno give the people den a fuckinh break now man. Sender u disgusting

8. Long time Yolande shudda lef d disrespectful man, long time him a do this. It aint nothing new, why unnu think him ever a tek so much road trip?