CESS SHOW HIM BILL

14 thoughts on “CESS SHOW HIM BILL

1. If you are purchasing foreign brands you are going to pay loads more. Why not buy Purelene lotion instead of Lubriderm. When I am I Jamaica I always shop locally produced and I never see these prices. I don’t even find anything magical about Lubriderm lotion, but I know some ppl swear by it.

2. Them supermarkets deh full a pure tax. If him did go to a local wholesale he’d have 3 of those trolleys walking out with,the jmd no have no value all the work u work the pay still no enough smfh.

1. You a one who encourage the nasty wholesales that have chinyman a write in a a notebook and intimidate the negros caged in fi tek things off a shelf sell you?

Supermarket give you the freedom to pickup and buy without feeling like you a beg service. You can pickup, sniff and squeeze. Wholesale a colonial market.

1. Stfup. Me neva see no worker in a cage yet,that’s just stupid talk a no chiney man alone have wholesale idiot. All d supermarkets dem buy from the same dealers so what’s your point? If I can go elsewhere that sell the same goods as long as it’s in good condition I’m shopping there,unuh same one a talk bout shop at local supermarket but dem prices very high why pay more when a next place sell the same thing for less.

3. Duncehead..a dolla is a dolla whereva u go..m FOH..n unnu bawl when summen a sell fe $1.99..go suck uself..n unnu live inna ratacastle whey rat tek unnu earz mek pisspot a nightime…GWEH..dutty joncro!!

4. Unnu deh a farin a fling stone behind unnu..unnu tink no bumbo..me see how nuff a unnu live..might as well nuff a unnu go live unda bustap..bout $349 including tax..go SYMumma wid a chiney chopstick dagshit..unnu live no whey good..unnu floor dutty like wis ole time linoleum..not even bloosclaat mud hut a Africa have dat..Frig off..skalawak

5. All unnu talk bout a bills..like we a Ja no pay nun..all when u live inna pit tailet u have to pay..unnu walk n buss out credit card n buy d ppl dem tings wear it show off a Ja n carry it back..GWEH..n when we come deh fe ova 2 weeks n unnu nyam d patty n ackee belch n shit unnu no want nobady deh afta dat..go nyam shit ole hag..we arite we no want unnu dutty lowlife living..before dat a rada go a dovecot..Frig off again

6. Dutty mongrel at least d man a buy him shit..how him S339.50 affect you n I can bet u don’t worth a Apenny whey u deh..GWEH..ole mongrel n low d bbrclaat man mek him post him post wa him post..batty bwoy or gal..yes a me bredda n me man so me a defend him..dutty nassy nega

7. more than likely he’s just pointing out that the tax is very high. I don’t see anything wrong with posting the receipt. Jamaica is allowing their own ppl to suffer with these high taxes. the chiney them live tax free while the Jamaican nationals paying the price.

8. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak Dem comments yah have mi pissing up di mawning aready dwpcl… More while unnu nuh easy ova yah.