CESS NO BARBER UP TOWN?

HOW IT LOOK LIKE A INA ONE ABANDON BUILDING YUH GUH TRIM SUH?

CESS;-

Hi met hide me id,but cess needs to stop acting like he is innocent in all this , he been cheating for yearsssss and a embarrass the woman and a come gwan like say him nah nyam careless Gal outta road and fuxk without condom dirty man

Dave shut the f**k up cause you been sucking and f**king simshairandfashion and not to mention all the others I’m not about to list, so please stop being on hypocrite like you been faithful and holy, repent and ask god for forgiveness

DAS A SECOND SENDER AND NOW ONTO THE THIRD……

LOOK AT CESS A PROMISE DI PEOPLE DEM FI DO DI TINGS DEM TUH DEM INA HIM OFFICE….CESS MI HAVE ABOUT 6 PICTURES A YUH HOOD…CESS SEH HIM LOVE PUT WOMAN PAN DEM KNEE AND HIM TING INA DEM MOUTH WHILE DEM A PLAY WID DEM HAIR………..HANDS FREEEEEEE

15 thoughts on “CESS NO BARBER UP TOWN?

1. so him nuh know once u send PICTURES to a person them ago share it ?

even share it with his wife who know how it looks

2. Nasty fucka and a come throw wud pon him wife on social media like him never use to kill har wid bun. Mi seh mi dislike man like Cess wid a passion. Now yuh nuh haffi hide nuh more, yuh can put yuh crawny dick inna as much gyal mouth as yuh want, mi seh some woman will do ANYTHING for money, sick stomach.

1. I agree . Him sick dog stomach and spoil jungcrow appetite. Gweh and go find something productive to big ole rass man. No waan si do buddy picture. Disgusting fucka. Yuh have 4 gal pickney

3. Lord. The kids, the kids! People don’t think about the family before they do and say things. Chess shouldn’t even be on social media

4. A good feem! Man eva waah plate out dem food an nuh waaah eat it…hold on deh???? Ano suh di saying guh :ngakak :ngakak A mean dem eva waah dish it an cyaah tek it lol a weak… Dem did look distance between dem anyways…cause mi memba post back wid elfie an dem did send dem een tuh an mi sayit seh dem only look like dem dus a try keep it together. Di picha did tell nuff tings.

5. Cess and Yoli did block/unfollow each other..then added back each other

now theyve BLOCKED/UNFOLLOWED each other again…what type of petty shit are these grown folks going through ?

1. it is not hard PINKSTAR…once you follow both U can see your MUTUALS which includes them, Ms PINKSTAR

6. So because he’s a dog him wife fi gwaan like thot? I don’t stan for none of them. Yolices is a grown ass woman with like 4 girls and ina fling wid Popcaan. Not a good look.

7. CESS IS A JOHNCROW PERIOD. GET UP EVERYDAY A THROW WORD PON YOLI LIKE A BIG CROTChes gal. Piece a shit