CESS HAVE NO WARM BODY

13 thoughts on “CESS HAVE NO WARM BODY

1. Cesspool you are a shell of a man frame!!Bomboclaat how pathetic can one get!!??How yuh fi done n get up daily pon Social media a throw whole trees on Yoli who yuh claim yuh nuh care abt!!??All this proves is that he doesn’t have real frenz and his family nuh love him like that to intervene…but CESSpool yuh have yuh blanket all tings considered…so ok I guess!

1. Why these people highlighting cess if they dislike him so much. Seems like these people are more a fan of cess. A lot of u are doing worst or the same as cess. 80 percent of Jamaican men are dog shit and 90 percent of females are whores, secret whores n nasty bitches. So people who commenting here u are likely a bitch n dirty dog but yet still uno acting like uno decent and calling names. Uno go look in the mirror.

2. Ah weh dah sawf face, long tongue Bessie Sue, dutty man yah nuh gweh, man! Suh ugly! Face sawf like Jahvillani buddy! Him fi gweh man, ugly and annoying, nuh fu@k! Always got “suh’n” to moafuckin’ SAY! *Cut mi fu@kin’ yeye*

3. Hmn old man get some damn chill, your arrogance makes you look ignorant asf. Wait til ole age ketch up with you the right way Kmt

4. Bwoy dat rough, no matter how much I love my wife, I couldn’t go back if Popcaan bang her. Every thing would remind me of him, every new chune, going to the movies, even corn on the Cobb tpc.

1. Cess is this you?, lol, when yuh did a fuck all sort a dutty p*&%y out a road, gyal weh caah walk inna Popcaan shoes, Yoli still lay down wid yuh an still did a put up family picture like everything perfect. Yuh just caah believe seh Yoli finally get some sense and bun back yuh nastiness, gweh, di woman naah call yuh an beg yuh, yuh haffi mek up story fi feel good, yuh sad like yuh dead hood.

5. Whats with that washed up Mampaala, Maama Man…any woman in dem right mind would stay as far as the East is from di West fom you.

After 6 in the morning and an ole fart like yuh a post n throw wud pon IG. Yoli, doan waan yuh and di lil St E girl would better wise up n run from now. Bitter Cessy

6. You ppl nuh easy….YLT…why you calling the man cesspool?!!!….lol
    But on a serious note, Cess mi love you but a true…..you always a drop words.
    Remember, you’re not perfect so just leave Yoli alone….the fact that she’s not reacting to what you’re doing and saying, says a lot about her as a person.

Have a blessed weekend all

7. Fucka yuh bun hat don’t it :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak him hurt bad bad, sir yuh hurt bad bad lol… Das why man fi behave, him hood prolly all a dead deh now, soon inna casket.. powa in pants a get weak. Dah miss deh, yuh wife, har spirit trang like cerasee tea caah yuh tongue long like maternity pad n yuh chat 2 much an live pan di media like gal… Man nuffi behave suh come outta di closet sir…somebody call rkelly please dis shim needs fi come out asap. A how she did deal hid dat.

8. Team Yoli. She beaming. She look happy. Yoli’s indiscretions were as a result of following her husbands lead. Chess, Yoli was the source of you being noticed.