CESS A DELETE DUNG

DAVE GET UP THIS MORNING BOUT 3 AM AND MEK ABOUT 7 POST…ALL DI SIDE A DI HOUSE A PORTMORE WHEY HIM A BUILD UP HIM PUT UP…NEW FOLLOWERS PUT UP AGAIN THIS MORNING

12 thoughts on “CESS A DELETE DUNG

1. If unnu think two bag a cement heavy try carry pussy feelings. Mi feel it fi him bcuz him mek himself a laughing stock weh nuh stop ya. Yesterday a roll man a roll inna office a laugh. A not even the bun a the issue eno a how the man a gwaan. You would think him was a decent non bunning man. #godsplan

2. @met BUN HOT so him a try process it all inna him sleep him a hear popcaan song (mi a only man she need) him cant sleep or stay awake without hearing popcaan song or slang

3. Lolol him well alright because see Yolanda change hair style and a show we how she sit in poppy 6.5 all while in the gym

4. Yuh bitch yuh! Yuh tink a little bit a tears she bawl over yuh? All the young gal dem a portmore yuh up and dung wid for years. Poppy pop yuh foot with him cut off Jean pants and Clark’s. Good for you Yoli. When a wife cheat there is no question about the man dishing it out first. A different time now….we naw rock in a rocking chair waiting for your services no more….we a touch road to. Ladies keep your bodies in shape.

5. Now him know how Yoli felt all those years him a give har bun, i’m sure she had sleepless nights in the past too. It’s her turn now cess, a bet yuh never know she would get brave and bun yuh back, you thought you had her on a leash like your own personal slave, all the abuse and she still stayed, now it’s her turn, tek yuh bun and drink some milk. A because yuh buddy a fail yuh now yuh a come act like yuh a innocent and saintly family man, Yoli look good nuh bc suh mi sure shi naah guh have a problem fi get next man, while a yuh likkle money di young gyal dem want because yuh caah gi dem a proper f@#k, it sticky pon yuh now because yuh a guh forever get bun.

6. When u check ot out dawwwwwg, nuh one a Poppy gyal …. A wonda if a she Govana did been a sing bout.
    Seriously though I’ve never been this happy to hear somebody give them partner bun in my life, jus wish she never got exposed.

7. Mi nuh know why Yoli did siddung wid dis abuser fi suh much years and it’s not like shi needed his money, but I guess shi wake up now, better late dan never. Him start post up family pictures and one bag a inspirational quotes, I hope Yoli nuh go back. When they finished roam road and have no more use to young gyal or themselves, that is the time they want to come home with their tail between their legs and want to settle down and become family man.

8. What Yolli did was not right; However, 90% of John public would not have known if this big ole grey tone man never come pon social media a air him wife business. And have the nerves fi a hold conversation wid people pon him page say him wife insecure etc. Cess the way you handle this situation if l was Yolanda l wouldn’t tek you back…even people who were speculating wasn’t 100% sure of what’s going on. But you drag her name with anyone that had a listening ear!!! There would be no going back if l was Yolanda. BIG UP YOU SELF MET!

9. A convo b/w Cess and Yoli

Cess: Gal a weh mi do u mek u do mi that?

Yoli: You lucky mi no do u nothing yet, wait till poppy mek new song bout mi good good

Cess: Stop right deh so

Yoli: unfair game play twice, everything u do mi mi a do u back. Now go cry mi a river