BWAAY SENDER A DOE WAA PUT DEM PIC CAUSE DIS MIXUP NOT NORMAL

MET HERE ARE THE TWO SISTERS THAT ARE CAUSING HAVOC ON YOUR WEBSITE FOR OVER TWO DAYS NOW.
THIS WAS AT A EVENT IN DEC. THEY WENT WITH (The cricketer), I THINK IT WAS AT THIS TIME THEY WERE TRYING TO SEE WHICH ONE OF THEM COULD SLEEP WITH HIM. TONI IS THE ONE IN THE SEE THROUGH DRESS, NO BRA, NO PANTY… CANDY IS THE ONE WITH THE FEATHER ON THE TAIL OF THE DRESS… NO BRA EITHER. BOTH GIRLS STANDARD ARE QUESTIONABLE… (HOW CAN YOU LEAVE U HOUSE WITHOUT DRAWS) CHECK OUT THE COMMENTS ON THE PIC… IT SEEM TO ME A DEAL GONE BAD BETWEEN THE SISTERS…
CANDY SEEM TO NOT HAVE A GOOD REPUTATION WHERE MEN IS CONCERN IT SEEM LIKE SHE F**K ANYTHING, DONT HAVE A GOOD JOB AND LOVE SCAMING ACCORDING TO HER SISTER TONI
TONI- ANN A VERY BRILLIANT GIRL WITH HER PRIORITIES STRAIGHT ALL SHE LACKING IS A GOOD MAN… THE THING IS SHE JUST DONT WANT ANYMAN SHE WANT A FAMOUS OR MONEY MAN. SLEPT WITH (D—D–) AND PLENTY OTHERS BUT DID NOT ACHIEVE HER ULTIMATE GOAL TO TIE HIM SHE SAW AN OPPORTUNITY IN (The cricketer) AND GRABBED IT WITH BOTH HANDS. HER PLAN WAS TO PLAY NICE, LAUGH AT (The cricketer’s) STUPID JOKES AND PRETEND TO BE CONCERNED ABOUT HIM AND HIS FAMILY. THE MORE SHE BECAME CLOSE TO HIM SHE STUDIED HIS WEAKNESS AND DECIDED TO PLAY ON IT. BECAUSE HIM LOVE MIXUP SHE USED THIS AS AN ADVANTAGE AND STARTED TO CARRY NEWS ON (THE BABY MOTHER) THE LAWYER, HIM OWNA DAUGHTER AND OTHER WOMEN. SHE DID THE CHILDRENS TEETH FOR FREE AND BOUGHT CLOTHES FOR THEM TRYING TO IMPRESS HIM. BORN INTO A FAMILY OF SCAMMERS, (Edited) AND BAD PEOPLE TONI LEARNED HOW TO BE STREET SMART.
ACCORDING TO HER SISTER CANDY, TONI IS A (Edited) THATS WHY SHE IS ABLE ACHIEVE SO MUCH IN A SHORT SPACE OF TIME ALONG WITH HER EDUCATION. I STILL FEEL THERE IS A LITTLE JEALOUSY BUT I DO BELIEVE SEH THE SISTER IS TRYING TO TELL TONI DONT FALL FOR (The cricketer) BECAUSE HE IS NO GOOD AND SHE TURN IT AROUND AND SEH CANDY WANT TO F**K HIM. IT WAS MEANT TO BE JUST A F**K. TONI IS SPENDING HER MONEY ON (The cricketer) AND HIM NAW GIVE HER IT BACK, SO SHE PLAN WID THE PEOPLE WHO A SELL THE LAND FI MAKE A TING OFF THE PURCHASE ( I DONT SEE NOTHING WRONG WITH THAT). TONI IS WHAT ALL WOMEN SHOULD ASPIRE TO BE WERE AMBITION IS CONCERN, THE ONLY THING IS THAT SHE WOULD STOP AT NOTHING TO GET WHAT SHE WANT EVEN IF IT MEANS ELIMINATING MARLON’S CHILDREN OUT OF HIS LIFE. TONI ULTMATE GOAL NOW IS TO GET PREGNANT AS THIS WILL CEMENT HER STAY IN THE MANSION AND THEN COMMENCE PLAN B… YOU GO GIRL IM ROOTING FOR U

21 thoughts on “BWAAY SENDER A DOE WAA PUT DEM PIC CAUSE DIS MIXUP NOT NORMAL

1. Too bad him nah get no support from me pon this scandal’cause him very ungrateful after we hold court fi him de last time.

Anyhow…anything name candy and toni usually are whores.

1. Well this clarifies everything. Honestly I don’t know what them see pon Marlon fi real, he is far from iconic if u ask me. Compared between him and bolt all weh bolt gwaan wid. I would choose bolt over this clown. Who is this candy person can we get a pic or her IG

2. Marlon mi have a feeling u never see dis coming havvi be careful who u trust 1 thing mi pick up u a she look u dat alone shoulda put u pon guard

3. You know what is the funny thing, Him think say him a use her but a she a use him… This man is a idiot to rawse

4. She smart no rass fi get ridda d competition dem sneakily by using Marlon weaknesses against him for d love of mixup. She nevva know smaddy woulda dig up har file with dexta and many many more. Have fi rate har fi true even though a wickedness fi con de man to the point all him own daughter deh pon har hit list. Gal lethal bad all a rob d man with d land.

5. TONI SEH SHE VALUE MILLIONS BUT EVERYTHING A BORROW GOODS D SHOP ANNO FI HAR D CAR SHE A DRIVE A NUH FI HAR NOR HAR YARD BUT THEN AGAIN THE DRUG TRADE ISSA LUCRATIVE BUSINESS SO MAYBE SHE NO NEED FI INVESTMENT LOL. MARLON NUH FEEL 2 BAD SHE PLANT D SEED OF DECEPTION CLEVERLY FI MASH UP U LIFE A D FUS TIME SINCE YANIQUE WE HEAR HIM NAME CALL IN WOMAN CASS CASS .MI NAH LIE MI MISS SEEING HIM N HIS 2 KIDS MI HOPE U CUT D CROSSES LOSE N GO SEA N GET WASH OFF BUT MAKEUP WITH HIS DAUGHTER QUICK PLEASE

6. TONI ANN RACINE HINES TRN 119943000 THE LANLORD SEH FI REMIND YOU FI PAY THE RENT FI SHOP 5 (FF5) ISLAND PLAZA SHOPPING CENTRE OCHO RIOS. THE AGENCY A ISLAND HOMES LTD TIAD FI SEND PEOPLE A DI SHOP BECAUSE U NAH TEK DEM CALL U A PLAY HIDE N SEEK WID D MONEY O. YOU NEED FI GO QUICK N FAST BEFORE DEM CARRY U A COURT FI DEM MONEY HURRY UP GOODIE PLEASE AND THANKS.

7. MET U SORRY FI MAGA DWAG N DEM TUM ROUND BITE U MI SEE AS SOON AS YOU TEK DUNG DI POST MARLON DEH PAN HIM PAGE A RUN HIM MOUTH BOUT U A LIVE AFFI HIM FI PAY RENT. D PPL DEM SEH HIM BRUK MI NO KNOW IF A DAT A BADDA HIM.

8. MI RAWSE A THE PPL DEM RENT MONEY SHE USE A MINE HIM THEN TURN A PLAN FI ROB IT BACK FROM THE LAND SALES WHAT A GAL BAD NO PC.

9. MET TONI PINCH SMADDY AND TELL DEM SEH A SHE PAY THE LAWYER RETAINER MONEY FI MARLON GO COURT WITH THE BABY MOTHER FI HIM KEEP HIM SON. DEM A DASH OUT EVERYTHING CAUSE A D BUSS UP.

10. CANDY SINCE YOU ARE PRESENT HERE DO YOU MIND TELLING US WHAT CAUSE THE INTIAL WAR… WE NEED TO HEAR YOUR SIDE OF THE STORY

11. Sometimes we as people chat too much. A we own mouth ago be the death a nuff a we. If you never give u family or people around u nothing fi talk dem wouldn’t have nuttn fi say more than assumptions and speculations. This right here was a clear cut plan. You could a rob Marlon blind and him nuh know nuttn wah gwaan or even know what hit him. Let this be a lesson refrain from saying too much to ppl next time if Unoo wah chat sumn. Say it to yourselves. Mek ppl say Unoo a mad. Because of what gwaan on here I know nuff ppl nah go Ever go back a tht dentist shop. I mean me personally wouldn’t go back I don’t like environment tht love chatty chatty and sussu sussu. Especially after u done clean u teeth and gone u a wonder if the workers them a chat u after. But stop tell people Unoo business. Done talk. As for the sister candy u seem like u need a job girl u ask the sister for money and she nuh able fi give u and this is how u gwaan like she obligated fi give u nuttn.

12. Met Marlon pon him story a done you like a you let out him business. You only provide the platform for people to express themselves as they please. A no you tell people seh him bruck, a him scammer woman… tell him say as long as him continue to run a circus JMG will gladly be the audience… Damn fool like..