HIT PUT OUT ON RATTY

DAVIDNKARTEL-Optimized
UNNO MEMBA SOME YEARS BACK MI PUT UP ONE ARTICLE LIKE KARTEL DID PUT IT OUT FI CALL OUT RATTY AND MI REMOVE IT WHEN MI REALIZE WHA DID A GWAAN? OKAY THEN….FROM DEM TIME DEH DEM DID HAVE UP RATTY SO NOW………….
DEM WHO MI NAH CALL NO NAME…………DEM SAME ONE TEK RATTY CAR AND GO DO SOME MURDER BUT RATTY NEVA DEH DEH……..WHEN DI POLICE SHELL DUNG DI GAZAMITE DEM …RATTY GET HOLD BUT HIM TELL DI POLICE DEM SEH A NEVA HIM INA DI CAR………….ALL DI POLICE DEM TURN AND TWIST RATTY FI GET GAZA INFO DEM NEVA GET IT SUH DI MAN DEM NEVA KNOW A WHO A LEAK WHAT…………..
POLICE QUESTION RATTY AND TRY GET HIM FI TESTIFY TO NO AVAIL…RATTY STAY ROUN A WHEY HIM LIVE SAME WAY AS A MATTER OF A FACT DI POLICE CARRY HIM BACK WHERE HIM LIVE…
SUH NOW POLICE HAVE UP RATTY FI MISSING INFO……….AND DI NEXT SIDE HAVE UP RATTY BECAUSE RATTY NEVA TEK DI FALL FI DI CAR MURDERS………
HIT PUT OUT PAN RATTY AND DEM GO ROUN WHEY HIM DEH A WATCH THIS MORNING AND A BARAGE A SHOT SO DI HIT MAN DEM SCORE WHO DEM GUH FAH………………..PEOPLE STILL A GIVE ORDERS AND MAN STILL A TEK ORDERS OOOO

0 thoughts on “HIT PUT OUT ON RATTY

1. No family in Marverly, no relation to that person.
    As long as Kartel alive he will not stop killing. That man came out of a cursed womb with one purpose: destruction. With his mouth he infected an entire nation. With his hands, he sent hundreds of people to the grave.
    A man like that deserves to have his seeds eliminated from the Earth.

1. That mi know to Anonymous, I dont like to preempt things, but I said it when Cory Todd got shot, that the Lizard Killer was behind it & he will not stop until he eliminates all those he felt was responsible, or had a hand in putting him behind bars. He will not stop killing (or ordering executions) until he is dead!!!!! Dem fi put on 100 more years pan him sentence fi every witness weh get killed. I wont be surprised if him try offa Jerome Taylor d Attorney, d prosecutor next!!!!! I dont think that man have a good gene inna him body every gene inna fi him body full up a wickedness!!!!

2. Suh kartel think ratty sell dem out but ratty is no saint either. Kartel is still the don fi the little fool dem my only wish is that dem start tun the gun pon dem one another and make it easier for the police dem.KARTEL U NOT WINNING NO APPEAL U NUH LUCKY LIKE TESSA MILLER. A SHOULD A FIFTY U GET

1. Kartel a try rub out all de witness dem before him appeal. Same suh Tesha all trail woman from town tuh country and kill ar as she come out a de taxi.

3. HIM SEH:
    :kr BLEACH OUT AN DI GAL DEM A PENNY MI
    GAZA MI SEH RATTY AH MI ENEMY
    PUNANY AH MY BEST FREN :kr .. yaddi yaddi yaddi

4. Met is it just me or every single person wah dem n Kartel have issues dying 1 by 1? Slowly but surely….. Corey better pack up and leave cause them naa stop till them kill him

1. The same gun wey kill him gwine kill you and oonuh coward and know sey oonuh affi ambush him and tek him off guard. Set a hungry belly faggot wey kill man fi a box food.
      Mek Kartel tek oonuh fi mascot when his ass nah si the sight a road again.

5. Kartel is a smart boy him a out dem one by one and him a do it Slowly! Roach first then Corey (him lucky) now Ratty…. lord forgive me if i’m wrong. Met i dnt think this is no coincidence

1. Yuh nuh wrong. A same suh it guh. Jamaica prison authorities dem a joke, dem at fault cause de amount a electrnics inna prison from cell phone tuh ipad. Ordaz a sen out from prison easy as abc.

6. Kartel GOD is not dead, he is still alive. Your kids will suck the sour grapes. You are too grimmie. You are behind bars, REPEND and beg God for mercy and your days will be longer. The same guys you sending to kill people is going to turn the guns on you on day. I will be praying for grace and mercy upon you. I know for a fact you instigated this. Please stop!!dont kill anyone else. You cause a lot of children around the world to be fatherless, come on. Everyone who died in portmore by the bullet you are behind it. When are these fool gonna stop have you pushing them around? Disease is going take over your body and you are going to die, believe it or not…

7. Ratty use to kill fe kartel to same way lizard use to do bad fe him a lizard and the same wiii did stab up devra Bratt round a cookies a back rd yea the wull a them lucky them need fe kill off themselves ratty did rawse run weh from waterford weh him go back fa to karreen salt pussy kMt dutty karreen and kedesha salt like shit head next