WORLD DAWG AND LINCOLN

15 thoughts on “WORLD DAWG AND LINCOLN

1. Ive jus listen to all of wat Lincoln had to say, an Lincoln if u not rejoicing in Hero business why did u not jus keep it moving an not acknowledge him this time like the last time, as u say, u are rejoicing ur loving the mix up an the 5min attention that ur getting, but remember it iz only 5 min lol

1. Lincoln a chuck bout him body fi all these years an a dis him a achieve, a cuss cuss on social media lol, mek mi drink sum hot tea an belch yar

2. Hero yuh suck p…y suh stop talk bout Lincoln suck p…y.

Go get a job clown Ackeem.
    Hero a home healh aid work yuh duh .
    Clean ,wash Tina panty and cut the yard.

People fi chat yuh because yuh love people business.

3. Are dese some faggots? Den a dis dem deh a d land a oppurtunity a do..unnu gwope a ge some ppl who want a break a chance..a ppl like unnu mek dem want fe mek America great again..cant blame dem when dem see dem waste matter yah a take up space..

4. Met me have to luv u Hun cause only u can bring the real entertainment them.life would a borning bad without the rass idiot them like hero lmao me body.

5. So wat if he si home health n its honest mi ey I di ut n make 800 a wee fi 7 hours if sitting on my ass n looking at hero video all day. The hardest part is taking her to appts and shopping n being treated for lunch almost every day. So fuk off. Lincoln looking clout. Hero keep doing your thing. He have is own house n him sleep ina him own bed. I have know problem with someone earning a honest living. Us Lincoln pulls FDA APRROVE A DAT MI WAH KNOW. NEEEEXXXT

6. Yuh want see me a turn dung the volume and a look fi mi rag fi cover me mouth and nose before mi press play..Tina fi just come up behind him and lick him Inna him head with two a dem empty Heineken bottle deh when him deh pon live a rant. him eat?

7. I don’t know if social media is EXPOSING or CAUSING this type of behavior in these “men”. Sad. Just sad.
    Real Talk 😡

8. Anonymous 11:53 use some of that 7 hours you spend on the job watching hero videos, to watch some kids videos on youtube that will help improve your spelling, or a drink yah drink pon the job? Yuh sound drunk and careless like yuh hero.