WIFE PUT HUSBAND PAN BLAST

20 thoughts on “WIFE PUT HUSBAND PAN BLAST

1. Met mi nuh know none a dem ugly people ere lol, but met how nobody nuh sen een Keisha Jaguar drama. First she post video a di man inna her marriage bed wid next girl. Then she post letter from John Hopkins saying Andre was raped in jail and beaten and had to be taken to the emergency room in 2014. She deleted it shortly after.

1. Keisha. Only do that cause she shame.. She teck di gal man and go breed fi hol him and him left har go back to him woman.. U no see a way a Dmv she go teck a man wey Neva know har file. Him come Philly 2ti e and dem warn him and him splurt left har..no man a philly or Ny no want har. Gal go hide and clear off the makeup fi people see how u really cute especially Ina di mawnin

1. My husban cyaan f**k no gyal in front a me so mi nah no story fi send…a baayyyyy. Also, tell ur fren grow back ar pick out head side if she can.

2. Weh she mean him bring woman fi sex in front of har? How long they dated? Was he a joncrow before di obeah wedding? So many questions.

1. A rat bat wedding because she look under-age as well as under-weight. If the man a have sex in front of her in TWO months of marriage then a so it did a gwan before the “obeah” marriage or what the hell conceive dat de unholy union deh.

She need fi go back to school instead of a hop from cock to cock.

1. :thumbup :ngakak :hoax
      Special special extenuating circumstances enuh Staygood…so you will agree she deserve a bly!!Nuff pon her plate fi go ticket n fine her a bit over the top so this is me lefting her alone!!

3. Thank God a gal wit sense yes fuk that nigga and do yuh dam thing girl. Him brite exactly let him go out let’s where it get him in few years one asshole man glad yuh dump his ass