USAIN BOLT WIFE UP HIM BREDDA OOMAN

image_1

MI DID A TRY ENGLISH IT UP BUT SOME THINGS HAFFI DASH OUT WID A RAWNESS…AND DIS IS ONE A DEM..

KASI NUH MATTER HOW YUH DELETE YUH INSTAGRAM OR BRING GYAL GO GIVE USAIN…YUH NUH GO NO FURDER DAN WHEY YUH DEH RIGHT NOW WHICH IS HOUSE MOUSE STATUS…YUH IN DI HOUSE WHILE DI LONG LENKY CAT A PLAY WID YARN, CHRED…BALL…RAT PAN A STRING AND BAY TINGS..

USAIN………WE KNOW HONORABLE DEH INFRONT A YUH NAME..WE KNOW YUH A DI FASTEST MAN ALIVE …WE KNOW YUH MODEL FI GUCCI AND HAVE YUH OWN SHOES AND BLAY BLAY….BUT WE ALSO KNOW SEH YUH HAFFI MINE CHRIS MARTIN TWO TIME YAH NOW ESPECIALLY SINCE YUH GET 2 SLAP OFFA JAVANA AND DI FACT SEH A HIM RUN YUH HEAD…NOW HIM RUN YUH WHOLE BODY…YES WE KNOW IF CHRIS NUH SEH A YUH CYAH SEH B AND IF HIM NUH C YUH CYAH E NOR F..AND ALDOE CHRIS TEK DI LIKKLE RAISE A PAY FI YUH SLEEP WID JAVANA…YUH OWN BREDDA SADIKI NAH LOOK PAN YUH..NOW PEOPLE DIS IS DI STORY;-

KASI WAS USAIN BREDDA BUNNA OOMAN ..DI SAME HOUSE WHEY USAIN HAVE YAH NOW A DESSO KASI USED TO GO GUH CHECK DI BREDDA PAN DI LOW BUT DI BREDDA DID HAVE HIM GUD UP OOMAN AND SAKE A KASI FREQUENCY DI GIRL START DROP BACK BUN PAN DI BREDDA TILL DEM LEF AND KASI TEK OVA………..

USAIN YUH TEETH KAWNA WAA FIX…YUH WARDROBE WAA SORT OUT AND YUH NEED A BARBER..YUH NUH SI HOW CHRIS MARTIN CLOTHES ALWAYS SET GOOD PAN HIM AND A YUH A MINE HIM?? MINE YUHSELF CAUSE DI PEOPLE DEM A TALK UP HOW YUH CLOTHES STAY BAD LIKE YUH WAYS………IF YUH CYAH GET DI GYAL DEM YUH TALK UP BOUT IF DEM KNOW WHO YUH IS AND HOW YUH HAVE PORTIA CELLULAH……USAIN DEM DOE CARE BECAUSE YUH NUH HAVE NO SEX APPEAL….

NOW KASI USED TO RUN TO USAIN WID SHE AND DI BREDDA PROBLEM TILL USAIN SEH HIM A DI REAL SUPERSTAR AND TEK OVA KASI..NOW HIM AND DI BREDDA INA PROBLEM BECAUSE USAIN DID SI AND KNOW SEH KASI AND DI BREDDA DID DEH…….INFACT SHE USED TO GO A USIAN YARD AND ALL DI BREDDA OOMAN WHEY LEF HIM SAKE A KASI USAIN GO TRY LOOK PIECE OFFA…

AH MEAN YUH CAN BE OLYMPIC CHAMPION AND TING BUT IF YOU USAIN DID SPEND LIKKLE TIME PAN ALL YUH SIDE TEET WHEY MISSING…YUH FOOT WHEY STAY BAD …DI BARBER DAT YUH DOE HAVE…YUH WUDDEN A PLOT ALL DIS TIME FI GO DIP INA PEOPLE WHEY CLOSE TO YUH CRATCHIZ..THE LITTLE BOY WHO NOBODY NEVA WANT NOW HAVE THE MONEY TO BUY WHAT HE WANTS HUH?..TEK DI MONEY AND GO BUY A LITTLE CLASS AND CUT DOWN PAN DI EGO…CAUSE WID ALL DI HONORABLE INFRONT A YUH NAME YUH BEHAVIOR NUH HONORABLE ………..ALL DI GUCCI MODELING ….YUH STILL NAH GUCCI AND ALL DI CALL YUH CAN CALL PORTIA SHE STILL NAH TEK YOUR CALL OVA LISA OWN..

0 thoughts on “USAIN BOLT WIFE UP HIM BREDDA OOMAN

1. Hey bolt mi doe like the look fi a public figure/roll model enuh bredda, we already kno you have a good TRACK RECORD with the girls but guh easy coz we want u fi mash up brazil next year

2. Sadiki cya inna no problem wid bolt because Bolt a mine him too…a bolt by di Range Rover fi him and di house weh im live inna,,,a bolt money mek Sadiki get di lightskin or coolie gyal dem otherwise nobody never used to look pob him worse Bolt.

3. Serious question, is Chris Martin di Sinjay and Usain ah real Bredda or nah?

Cecile ah mad Chris MArttin doh, is Cecile bolt a ry get a jukk off? If I was her I wouldn’t feel special cause dat means seh no respect no due she.
    Mi deh yah a laugh cause di mont a fukkist Javanna go chu mi a wonder which part Chris Martin feel seh him coulda stitch up she.

4. I like Kasi but damn the way people talk about her she shouldnt be in a position where she evidently doesnt know her worth.

5. I remember when I met this youth. And we start talking and I told him I just wanna be friends. He was good with it for a while. Then he told me he can’t do the friend thing. If we nuh deh don’t mek no sense. and I cut and we never spoke a again. Then I met a girl that use to f**k him name Samantha and she say a bay 3sum them do. And I was like damn him better use him condom because a pussy gonna be is cryptonite

1. I love 3Sum, all 4Sum. Nothing like f**king two or three girls at a time. Great turn on. Gwaam thru Bolt…f**k as many of these bitches as you can. Lot of Jamaican girls love the 3sum thing. I’m sure you partake also.

1. 1) So you think material things can buy integrity among siblings?

2)Because bolt buy him brother things him have the authority to treat him like less of a person?

3) The “lightskin or coolie gyal dem” YOU speak of are whores since is money attract them.

Usain Bolt need to check himself cause…not being neighborly and brotherly is unbecoming of a national icon.

6. Loved Kasi didn’t they broke up and I am now seeing him with Cecile’s artist Lauren everywhere together a who send in this lol

1. ceceile/lauren stop try bring up ur name for publicity…..you are a free for all Bolt don’t want your rotten ass

7. U know iw as thinking the same i couldve almost swore that her and bolt had broken up from the britz876 saga due to how dem did seh brittany did stat tek him behind kasi back and how kasi did have next man and rae tae tae.. then kasi delete her ig page and come back out of no where just last summer

8. Hi Met & All

Met need fi put up a research topic on men and the dangerous of excessive ejaculation and the health risks that can manifest from it sometimes way down in the later years of their life…

9. Mi nah wish pon him. But caah wait fi si when nothing nah gwan him. Bolt today fi u. Tomorrow fi someone else. Let me see if all these groupies gonna want u then.

10. lol………dah sender yah no easy ,,,,,,,,,lollllllllllllllll a cya laff it sweet mi dem do hi8m bad

11. Hungry people a worry bout a man who already made it. Dis sound like a gyal who did wah f**k Di man n him turn her down. She bitter bad.

12. @wicked he and Kirstin dey abt 3 years now and she is like 22 den naw lef cause Kirstin cool with everything and she trisexual

13. Bolt is such a punk boy.. Mi coulda have his status and really deh a Jamaica a f**k every likkle local gal weh not even have a job ? He clearly can’t believe woman want him now and he’s just pinching himself with each new gal him get.. The dude don’t have any class.. Bare groupies and whores.

14. @wicked you obviously know nothing nuh kasi and bolt a party at Frenchmen new years day?t that pic nuh wa day at chill on the farm? Bolt a lef nobody for kirstin she a do the same things a run bare 3sum and na collect a dollar. Me nuh believe the chris martin pawt a him a kiss bolt ass.

15. Rotten pussy lauren,how you drop in???a call u want your name to call?? Well here you go!!! Rotten pussy gyal go get a life.

16. So bolt and him woman left dat him did bring beijing wid him inna 2008 …. Guess di fame get to him head so him lleft har fi a hotter thing

1. actually mi did see him wid di one kirsten all hug up and di one kasi round a back deh screw up a watch

17. Sad thing is Bolt don’t give a f**k bout none of y’all bitches. These groupies running down Bolt……is he the C.E.O of his own company? Is he in the NFL? NBA? Lil Wayne? Like really now…….dem gyal yah nuh see di man nuh have nthn to lose dats why u can hear who him a f**k and who di gyal a f**k. No wife, no business to mash up if ppl find out bout his whoring ways……then again he a hoe so he generally f**ks with hoes. Unoo need fi come off a kasi name cause at least she got her job…..her car…….her apartment all in her name…..it nuh matter if is a man pay for it all…..at least its something to show more than a couple expensive shoes, bags or trips. Nuff a unoo not even have shit and a cuss di gyal. Tired of it…….mi rather cuss a gyal weh a f**k down the place and not even have shit to show….how much a unoo have degree? Masters? Going for ur doctorate? Please……Met mi love di drama but y ppl stay suh?

18. Sad thing is Bolt don’t give a f**k bout none of y’all bitches. These groupies running down Bolt……is he the C.E.O of his own company? Is he in the NFL? NBA? Lil Wayne? Like really now…….dem gyal yah nuh see di man nuh have nthn to lose dats why u can hear who him a f**k and who di gyal a f**k. No wife, no business to mash up if ppl find out bout his whoring ways……then again he a hoe so he generally f**ks with hoes. Unoo need fi come off a kasi name cause at least she got her job…..her car…….her apartment all in her name…..it nuh matter if is a man pay for it all…..at least its something to show more than a couple expensive shoes, bags or trips. Nuff a unoo not even have shit and a cuss di gyal. Tired of it…….mi rather cuss a gyal weh a f**k down the place and not even have shit to show….how much a unoo have degree? Masters? Going for ur doctorate? Please……Met mi love di drama but y ppl stay suh

19. Lauren Hansle aka Laren (Cecile’s “artiste”) must be low on funds for her to be on to Bolt again for the billionth time Lolz. From Asafa,Chris Gayle, Corey Todd, the whole of uptown. Girl u nu tyaad of cocky? My gosh! Why me se “artiste” is ca she is a wanabee waste gyal n wud rada hunt fa cock n money rada dan workin on her “craft.” Aids is real tho Lolz

20. Lauren Hansle is definitely behind Javana in ranks fa biggest Thot and rotten pussy central. Embrace u bae !!! Lolz

21. Shemara why are you on this post? Isn’t your family currently being threatened for their lives which made you have to leave Jamaica? I think it’s time to move on it has been 4 years. The girl is minding her business leave her alone and grow. God Bless.

1. Lauren have a seat and stop try plug u name into valuable peoples lives u pimp Dawn soon run yuh if u nuh f**k Usain fi di money, she don’t even care bout her pickney education…raggedy piece of shit

2. Lauren Hansle stop trying to save face. We already kno u file. U ain’t no good gal outta road. Tek we yu rotten stretch out pussy self n stop sell u nasty front!!! Lolz

22. Metty, u caan get even one a him gropies fi talk bout him size or lack thereof? Cause to him him look like him huh hab nuttin unlike Safa who’s packing. Him eat or no? Do gyal dem still bow him up when dem nyam dem one anneda n kiss him up. Mi waan some more sauce ere.

1. Short & tuff like him midget raas self. Hype n a live pon man eyetop.
      Mi see him pon a Ft Lauderdale flight a come yaad, one lady a pass thru first class stop fi pick up a pillow u waan see d likkle shit a draw up like shi did a go touch him like him a smaddy wid him ashy looking self. Mi jus skin up mi face n cut mi yeye affa do likkle nobadi.

23. Its funny how u look at this light skinned girl kasi and think she is special. She’s a hoe like the rest. Gild digging is her specialty. She won’t see u unless u have some serious $$$ behind you. This girl lost her virginitt to 5 man in one night f**k her friend dem man countless time and have other gyal a commission her pussy to other man. She may have learned a thing or too but under that pretty face is the immaculate sketel from old harbour.

24. Same soh Sadiki use to f**k a gal name Cher (jamrockprize) and then Bolt go tek ova and tek weh fi gal completely smh poor Sadiki

25. Mi a look fi da gyal ya mi see ah track and record wid Usain Bolt about a month ago.
    Mi tink him a date har di way him fancy har. Dem av a table wid a spotlight like him waan fi impress har fi everyone to see dem from di first floor while watching di football jamaica-panama. Mi no tink she is a fren I paid close attention dis is no fren.

Inna mi online research mi find in a comment someone sed dem see him wid a gyal dat fit dat description at uptown monday in kingston inna bout 2 weeks ago. Same event weh di scandal weh Usain paid fi di dj fi perform gaza vybz kartel . Mi surprised how no pictcha of dem no leaked pon di internet yet.
    Mi find out about Kasi B but a no di same gyal. Di gyal weh mi a look fa is a beautiful very much like Kim Kardashian looking type but in a natural way wid a curvy body and long hair. Mi no know if shi a Jamaican, shi look like shi come from some weh else.
    Nuh bady know a who she?

26. Mi a look fi da gyal ya mi see ah track and record wid Usain Bolt about a month ago.
    Mi tink him a date har di way him fancy har. Dem av a table wid a spotlight like him waan fi impress har fi everyone to see dem from di first floor while watching di football jamaica-panama. Mi no tink she is a fren I paid close attention dis is no fren.

Inna mi online research mi find in a comment someone sed dem see him wid a gyal dat fit dat description at uptown monday in kingston inna bout 2 weeks ago. Same event weh di scandal weh Usain paid fi di dj fi perform gaza vybz kartel . Mi surprised how no pictcha of dem no leaked pon di internet yet.
    Mi find out about Kasi B but a no di same gyal. Di gyal weh mi a look fa is a beautiful very much like Kim Kardashian looking type but in a natural way wid a curvy body and long hair. Mi no know if shi a Jamaican, shi look like shi come from some weh else.
    Nuh bady know a who she???

1. Next time I’ll be sending security over to escort you out! I’m from Suriname and I don’t do fisheye stalkers. Put the picture up because you took a few.

2. !!!!!!!!!!!!!! congrats Usain, what happen to Kasi? He was profiling with all over town.Di snapchat that I have been watching Kasi was not happy. Shi neva wan live inna Usain shadow.

27. Kasi and Usain dem been f**k*ng on each for a while. Now new girlfriend that was quick. I sincerely hope this work out. God is in control. 

28. Mi try fi zoom and tek pitchas from downstairs but she a hide har face di whole time wid har hair wen people start fi stare pon dem. Mi cudnt get a clear pitcha wid mi fool fool blackberry. Shi really look like Kim Kardashian but kinda talla. Someone muss av di tea bout dis story becaz him obviously tek har to track and record fi people see dem and wid spotlight pon dem table upstairs dat was like a look pon us wi deh ya!
    Some people a comment pon di post bout the beef at uptown monday and seh di same Kim Kardashian looking gyal being wid Usain Bolt. Pitchas or videos a go come out eventually.

29. Mi would a f**k out kasi hole. She looks very f***h and mi would a dash cocky deep Ina har light skin pussy wid her leg wide apart and f**k and bruk deep down Ina har

30. How to comment on this bloodlcat it sweet uptown secret a buss out talk about samantha..and her crew ..Sadki..look clean but the gal them want the source of the money MI bloodlcat lovlee89..I think a was sadki..girl them country boy..yaa a f**k..some good uptown pussy..I would f**k kasi b and lovelee89..3 some DE nice watch them eat out them on another pussy because girl use to them pussy smell it nuh..foreign girl eating girl pussy is like a buffet restaurants them eat for hour’s …wow lovelee89..instragram..name and kasi b unno..sexy nuh blooclat..and I don’t read over so any spellimg errors I don’t care ..pussy pussy ..you know how much tight young 6th form pussy usIan gonna get Jamaicans girls have the best pussy in the world foreign gal pussy big unno pussy beat out with them 12 inches..Dido big pussy central

1. Dont come here and lie on me because aint a thing in your comment but you want to look important bout mi nuh waa post your one line comment :travel

31. All this teaaa, uptown Kingston is just like Hollywood. These people recycle each other’s woman and man. These light skinned coolie looking girls, majority of them are dogs. Sadiki current woman name chinel, she did have nuff nuff man. Every time u see she a post another man on her Instagram. As for kasi, if bolt never have money trust mi, she wouldn’t want him. Them ppl here a drama to rass.