UNCLE DEM SEH IF YUH DID KNOW HAR BEFORE DI RUBBINS?

18 thoughts on “UNCLE DEM SEH IF YUH DID KNOW HAR BEFORE DI RUBBINS?

1. no he was in federal jail, poor cash u trying girl but the crowd know how u can buy uncle cocky weh u share both in ur mouth and pussy ,—scunt, girl u so stupid .Stacy gone turn to god u next,him deh wed the gal wid the whole heap a kids ,weh a walk wid NATALIE ugly fren,CASH GO FIND A MAN UNCLE ONLY USING U , U PUT UP SAY FAMILY AND UNCLE FAMILY NUH TALK TO U SAD.—SCUNT,UNCLE NUH HAVE SHIT ANYWAYS.

1. Which god Stacy turn too.. While she out here f**king people man and husband for money. The Gyal life sad. Not even clothes she can afford now. Food stamp a help them nyam ova deh so . Stand up in church a day time and resume prostitution ah night time yea ok!!!!!!

2. Sender she looks the same and even appears to be wearing the same pants in both photos. What’s your point here?

3. Thats not the same girl. And she don’t bleach she naturally brown. Is a coolie Gyal. She always brown and pretty. She name wife!

4. She look better darker anyway.
    Uncle ugly like whaa especially when he takes off those glasses. Shorty been riding him for a minute now, so sender you loose. Sender, I don’t think she fraid a you either cuz she stalk him when they’re in the same venue together, looking like she’s about to Killa bitch over the troll.

5. Sumting Send this in. Sumting how you so bad mind Gyal. Uncle wife a beat you bad. Make you lock up in a house and cya come a road! Man mascot sumting uncle haffi hide and f**k you. Bronx mattress Stacy me hear say dem broke like dawg a Bronx and haffi f**k fi likkle rent money. Gyal dem a live off Ebt ya now unno life sad bad. Trump soon find you out Gutter Rat!! Lowe Di nice clean Gyal alone rotten foot sumting.

6. Some gal have some nice cool black complexion and f**k it up….. hunnu nuh see white ppl a tek dem time a try waaah fi black :rolleyes: now look at dat. Tan deh deh…. dem mek huunu hate hunnu skin and mek hunnu tink seh fi dem skin a waaah fi have, all a long trying to get our complexion + more while they make you dummies pay for fi dem complexion :rolleyes: wow!
    Stay deh nuh stawt love di skin and di bady hunnu inna nuh muss reason God set eeh suh.

7. @4:12 Rotten Batty fake breast stinking mouth big whole nasty Kikidifakebody stop send in cash Bitch talking about uncle suck your pussy you too f**king lie uncle don’t want you how you walk and say that him suck your pussy and you also suck his hood and couldn’t take him from cash bitch go and get a life the hole a New Jersey and Bronx Connecticut you name it Kikidifakebody you walk and f**k leave cash alone and go and fine a man of your own

8. Yes Kikidifakebody a walking f**ka gyal and she don’t got shit fo show for it are man them talk how she smell renk and pretend to be shy Uncle f**k are and duck are bad and walk and sey him piss on are then you wonder why she smell renk

9. uncle don’t want non of these girls except cash, him just a walk and a f**k and duck them, let me give unu a run down of all the gal them uncle a f**k, just to name a few, NASTY STACEY DOWNSCALE, SHAWNA STARGIRL, KIKI FROM NJ, DENISE, NATALIE FREN, SHYLA, TASHA AKA BAGWHITE BABYMOTHER, ALL THEM A GET A F**K, UNCLE DONT HAVE SHIT, him trick them and f**k them, tasha all you chinchilla trick you n f**k you n him broke like dog, him don’t have shit, now yuh make uncle f**k yuh and trick yuh, anyway your trademark is to walk and f**k, a you say pusssy fi f**k Tasha, smfh

10. Cash look better white , black wasn’t a good look pon her . U need to put some rubbins on your daughter though u alone cyan be white.

11. Cash look nice and clean mi like her but not for uncle. The boy uglines buck. Cash babes listen to me from uncle start touch nasty suck hood Stacey gyal you need fi run. Even ugly boy must have some type of standard some cocky principle. Jeez man. Remember is tie Stacey tie man enuh….look how Christine son finally run way and have up him good woman now..All have yute too. Cash baby run …that gyal love tie people blessings.take warning!!!!!!!

12. Now Tasha f**king Nav fr flexx Crew..Tasha u mouth stink all yu du is tell lies dog-chilla trick u n it wasn’t Halloween time now Nav