SHE SEH ONE SAPPY TING NAH MEK HAR MAN LEAVE HAR SAPPY TING

Understand that me Patrice and mi man na left. So them stinking crotches gal weh feel say because them get a one f**k wid dem sappy p**y need to wheel and come again. Some a Unu a d living homewreckers. My man is on filing to California.. the big cities where celebrities are to join me and our little daughger. So the whoring bitches with unu nasty front weh a hype and a text off me phone because unu get a little one f**k. Gwaan enjoy it cause him soon come up here and unu ago still deh a jamaica siddung and stayed f**ked. All unu a get is a one phone card and a free dinner and it’s my money cause him don’t have it. I swear jamaican women are the worst. All unu do is siddung pon unu ass and take people man. Go look a damn man fi unu self

30 thoughts on “SHE SEH ONE SAPPY TING NAH MEK HAR MAN LEAVE HAR SAPPY TING

1. Patrice why you choose to embarrass yourself like this? Patrice why are you so light skinned now? Patrice you need to love yourself. When Javed kick dung yuh bbc and hawk and spit pon you u smile because you love it. Idiot gal a you alone Javed can do dem tings deh to. When u were in Jamaica him do anything him want and you couldn’t do anything about it. You wicked to yourself I swear.

2. I dont know any of the two but him still ago leff har when him get him citizenship, mark my words. Man will use idiot woman fi get weh dem want but when a time fi settle down they always choose someone else

3. Miss Patrice you don’t fraid all them stinking pussy there give you something miss….. If I where you I would buy a dildo cause it would give less bun, it wouldn’t spend its time or your money pan a next pussay……furthermore as him reach a Farin you know he’s gonna replace all them hoes he left in ja with even stinkier pussay…….real clown

1. Suh yuh mean fi tell mi seh all when gal lease di scrub it still a go out this is sad…. Mi all wah Tek on dis case it needs review.

4. I cannot even bear the thought of my man using HIS money to take out another woman much less.

Lady you sound as if you have low self esteem, work on improving it

5. Dutty patrice you and your big mouth sister Deandra stink a shit. Deandra man have money but patrice you are on your regular 9-5 struggling. Every where in America you have ghetto even in the big city California that u claim. And am almost certain u don’t live in Beverly Hills or Malibu or bel air until then you sit your poverty strike ass down in Compton and stop setting up yourself for embarrassment

6. As soon as Javed reach Merica and get him green card HIM GONE! patrice fool nuh raas Javed tired fi run her. Javed very scornful so u nah get bun wid no stinking pussy gal, him love it fresh. Patrice pickney nah hold man again! Go to school and get an education yu dunce bad, you can barely put a sentence together and you cannot spell. Javed doormat, Javed bath water, Javed back pocket rag, you FOOL NUH BBC. As soon as him reach a Cali it’s a whole new set of bitches you gonna have to deal with. Bout big city with big celebrities. You ever been to 1OAK before? Ole idiot country gal now u reach a foreign you a ghetto gal. Where in Cali u live duppy bat Patrice? You still a stay up a night time a try locate u man GPS buddy? Get a life Patrice u hole miserable that’s why Javed always a stray.

7. U stupid bitch bout Jamaican women is the worst smh, u got that wrong we are the smartest because we save our own and spent idiot gyal like u own weh a pay man fi stay!bitch as soon as he get to “California”you’re history,take a good look at the pic that u put up,a picture always tells a story mhmm him don’t look happy him saying I can’t stand this bitch and I hope nobody see this pic

8. Patrice would never send this in a bet u any money seh a one a di gal weh di bwoy a f**k post this kmt it look like u never si when she done the bwoy the other day

1. A she send it in, but true she fool nuh raas she never know how fi paint the story say other gal a homewreck her paper marriage. She a boast pon a man weh nuh want her so pinkwall dun her. It backfire so she a back out now. WHAT A GAL FOOOOOLLLLLLLL. Try again Patrice, cause me nuh know how matey can style u so pon instagram. Take the queen out a ur name u not even good enough to be a servant inna the castle IDIOT GAL.

9. Patrice if is u really a style Yardies women has the worst then them have all rights fi done yuh.In this modern day n age is only eyes n self esteem nuh sell a shop.yuh can buy new bottom n upgrade your slippaz tits,nose job,hair implants etc..

SINCE yuh nuh have none at all not even the low variety of self-esteem the best you can hope for is to buy a full body length mirror. I recommend for 4hrs for 4 days for the next 4 weeks look in the mirror and chant 44times..

“I am no less than the trees and the birds,I have a right to be here.i am woman, hear me roar!”

1. Yes mi love… me and everybody getting along better since I start staying far from Kasi posts 😀

U know I love this blog :*

10. Oh no Patrice that’s where you have it all wrong. Javed doesn’t f**k stinking girls. I ensure that am properly Shaved with nair and bathe before Javed and I have sex. You are very annoying, you call constantly and all you do is nag him. Everyday u get up on Facebook amd make these pitiful posts a cuss out Javed and matey. U need to go and find something do and occupy your time because Javed ago stress u kill u. Me na stop f**k Javed.. unless him migrate so u have nuff more posts to make and nuff more eye water to drop. And as the commenter say above when he gets to California u have a whole new set of bitches to deal with because him love the regular threesome weh me ensure that him get. So run along now with your green card marriage and stop crave attention.

11. Dwrcllll no sah this yah post is joke all over. Poor tink tink, I’m convince seh man short a foreign. Just join in pon the 3some yah Patrice. But yuh sound confuse bad, you say u and him nah leff and the girl dem fi gwaan tek the f**k, so what u mad about? Yuh man is a big whore, take it or leave it. Stop call off the man fone and nag when him a f**k yuh matey, you a interrupt the ppl time. Javed send yuh woman a timetable so she know when to call