SENDER YOU FINGER NEED FI GET IN LINE WID YUH BRAIN NO MAN

Big Undercover battyman Zaddy English time has come

Wait you bbc turn daddy English You time come Daddy_English what away di ppl ina the street seh yah hype up nasty self n you nav nth lol ,dem say u batty n buddy roam street hard with all the money weh u a spend up ina party me hear u love f**k cause u ever horny n you bomb flick n cock it pan it dem say the man weh a mine u name Christina weh you hide a guh duh things wid .n me hear from Ina good book cause me Fren battyman u wife deh overseas n she shame like dawg because she hear u big battyman a Jamaica poor lil child that why she left u weh Raheem deh too a years a him enuu …

suck hood daddy_english me affi laugh wen me see ina the street n Snapchat lool ….cause u Gwan like u have things n nav shit …bout u a post bagga money Snapchat other day n man give u n not even a f**king work n tell me pan Snapchat other day say a woman send money fi u f**ka lie …..lol u left from way a st.thomas a hype up self with u goat head n board mouth pan town ppl dem … dirty nasty daddyEnglish just walk sh*t up the gyal hole

7 thoughts on “SENDER YOU FINGER NEED FI GET IN LINE WID YUH BRAIN NO MAN

1. Sender before you send in your suss, please train your fingers to keep up with what your brain is saying…..yuh ah trace hard and your hands ah say slow down :hammer

Quena-

2. :ngakak :ngakak :ngakak mi shouldn’t affi spend suh much time pan dah post yah eno. But chu it tek mi long fi read dis.

3. Everytime someone and this young man has an argument they say he’s “gay”. Are they all telling lies?? And so much ppl would be saying it tho??? But mi feel it fi him how him wife just show up on valentines day with a man in bed on Snapchat(a whole man)!!! But she was wrong from the get go, I read from one of the bloggers here about picking up men who are “projects” and he’s one (from what I see on social media) and she wanted to change him. Good thing she opened her eyes before its too late he didn’t even had a chance to get a Visa from her. NOT THE SENDER!!!!!!

4. This bwoy ah big dolphin ah road long damn time. Another case of Boasty & bruk, Gwaan like him rich but don’t have nothing at all, hype and show off out of this world. And you can’t tell this bleached out, ugly goat faced bum him nuh look good. Every picture him Tek it look like some duppy jump from out of his closet and yell “boo” before him snap the picture. Youth ever look surprised and frightened in his photos dem. One big joker dis.