SCHOOL STYLE

0 thoughts on “SCHOOL STYLE

1. Quena Quena Quena. Aye sah. Smh. Yuh know one time when me see u mek these comments mi jus cut me eye but guess what….I realize that you got the hang of this now. U know exactly what to say and when to say it. When to create drama an when to just chill an I respect dat. Is like yuh know dem will run in an cuss u but u stand up strong an lick it back blow fi blow but u neva really disrespect an Shani. And I like that. Yuh tek weh u self an come back like nutten nay happen an we good again. Thats why no matter what, you are one of us because we can always count on you to clarify a story. Lol. Yes man, an even though yuh know yuh might get cuss fi that comment yuh jus drop it an gone. Dwl. I know dem gonna cuss yuh so I gooooone too. Really gone Wueba cause u too brave. Lmaooooo. Happy Hump Day Quena wid di broad back. Dem soon come ansa yuh. Lol. Lol.

1. Cita mi tink erebaddi use to Quena by now an Noh badda pay har noh mind. Yuh know dem tough head pickney weh stubborn…Ah Quena dat. Wi love har same way

1. Yes Simply and Chocolate. Mi realize dat. Dwl. But I like the fact that she never disrespect Shani and she will come back nice an dainty like she innocent. Lmaoo

2. Yuh know yuh nah lie :malu2

But for real though, I think it’s the #Winners in you all…….always want to be known as the best in errrrrrrythang, hence the “go hards” :ngakak

Por favor don’t cuss mi :army: :army: :army: :army:

1. i read Quena comment up top a lot of times and each time i have to laugh. I want to know you with a Jamaican man?

2. Datz di devil, the forcing of the gay adhena through media. This generation thinking this is normal. Evil a crawl pon it belly throught the earth,