RUNAWAY POINT

Sweetness aka Munu from Gregory Park Portmore.. Big forehead ugly gyal a how yuh dweet?? Yuh wuk obeah and tie the big man pan yuh and a tek him money a mine the likkle handicap looking police bwoy. Careless gyal yuh fi take care a yuh pickney and spend time with him, yuh dont even sleep a yuh yard a night time yuh walk and f**k like dog… Yuh not even like yuh mumma bare cuss yuh cuss r and class r, give yuh madda money fi dash weh belly wa day ya and she cuss yuh and seh when shi tell yuh she hungry yuh nuh find it give r but yuh find it give r dash weh belly.. Not even some food she would a give r madda bad blesaing aguh follow yuh gyal..God nuh like ugly enuh all yuh do a walk and hype, brag and boast and that naw guh nuh weh cuz yuh deh pan a piece a high ass yuh try dont drop off old hypocrite gyal.. All yuh do a walk and bedg friend people and chat them behind them back. Yuh a hype and still a pay rent..Yuh nuh see the people them round yuh friend yuh fi yuh things and weh yuh can give them old ediot gyal?? Lolz noooo sah if i laugh i dead….

2p

0 thoughts on “RUNAWAY POINT

1. Tru di big man a spend dat means shi tie him? If i laugh i dead when gyal good dem just good! Lowe di gyal yuh too good man!!