OBEAH TUN HIM INA TEEF

Obeah makes me steal – man tells judge

Spanish Town resident Tyrone Gayle caused a stir in the St Catherine Parish Court after declaring that he was under an obeah spell that causes him to steal.
https://www.facebook.com/PinkwallOfficial/videos/362793444138887/
Gayle pleaded guilty when he appeared on Friday, before parish judge Grace Henry-McKenzie on a charge of housebreaking with intent.

The judge asked why he has seven previous convictions of a similar nature. His response brought laughter to the proceedings.

“Your honour, is a spell dem have on mi. When mi go a di obeah man him tell mi dat a spell deh pon mi. Your honour, mi believe it as a long time mi a try fi stop tief and mi just can’t and him tell mi say a spell de pon mi ma’am,” Gayle said.

The judge then ordered that the Probation Department conduct a social enquiry report for his sentencing on August 9.

Allegations are that on June 19, the accused broke into a house and was caught. The police were called and he was subsequently charged.

4 thoughts on “OBEAH TUN HIM INA TEEF

1. Well, put Pastor Ewing pon di case.

Old time ppl use to raise dem children nuh fi eat or teck nutten from nobody down to fambly. Wi fi memba seh there was a time in the Earth’s history where magic and witchcraft did rampant, so a nuh must lie him a tell, although obeah smaddy tell nuff lies to meck a buck. Whole heap a negative talking gense someone will also drive dem into things. Ppl nuh realize how much dem need to protect demself not from wichcraft, but from negative speech, dats why I limit contact wid even relatives, very few me deal wid, dem stay a fi dem side and me stay a mine. When ppl show you who they are you better believe dem. Some a dem start send di daggers from you born dem start widdi negative talk bout di baby, keep yourself far from dem and don’t let nobody convince you fi knock wid dem chu dem a family, dem will peck you to the bones wid dem mout and come bawl di loudest a you funeral when dem kill you. Dah man yah fi guh seek divine deliverance.