LITTLE KEV SEH HIM A EXPOSE DI DANCER BWAAY DEM

7 thoughts on “LITTLE KEV SEH HIM A EXPOSE DI DANCER BWAAY DEM

1. Yuh know me think likkle kev sick in the head…. Suh man wah sleep with him and him did tell the world sey him sick

2. Hello, a mi new fave battyman dis ooooooo a suh battyman fi tan mi a wait fi yuh drop di ress a name dem cause some deh pan di radar wah mi sure bout but issa betta you talk it. 🙂 Dis need di whole world :tkp hold on deh, stop driva.. yuh drive off too quick mi nuh done. Spit inna dem dirty shit up gal dem face Yes. Nickesha a bout di 3rd full no hiding batteyman tell yuh bout yuh man you girl…. mi concern bout yuh cause mi know even outta one a di time dem yuh muss sit back and it cross yuh mind seh a wanda if dis true. Mi coulda tell yuh seh facebook hero a fish, him just have di batty energy.. But mi hudda like know a wah dem a hide fah.

3. I don’t believe a word he says, he sounds bitter. Its tax season im gonna need receipts before i fall for this.

4. Likkle Kev you have no credibility out here in these streets, nuh body nuh wan hear nothing from yuh! yuh not even a real battyman cause nobody wants to fk you @Messy.com

5. I really don’t believe a word him a say Just like how him a cuss ppl fi send them money to him