Ungrateful gone go gi weh the medi
Shi gone pon a fiddle I diddle diddle
A nuh quench aid guess the riddle
Seh shi do weh shi did have to do
That a nuh Benz vehicle, that a weh Jelopy do

Mi grandmother would a call you cunumunu
And some bwoy weh a gwaan like unuh-nunu
Unnuh fi know weh the Gaza wi do to unuh

0 thoughts on “IS WHO KARTEL A DIS INA DAH SONG YAH?

1. Yuh si how him stay? Him f**king dry eye. Yeah 3 jump out and a one shot him get but one a oonuh dead to and mi cyaan wait fi dem murder him bloodclaat.

2. Him a mad over the slim ting, unda mi sleng ting mi unda mi sleng ting, heh heh! Man , Kartel u waan commit murder again, Short boss can hold u

3. Suh Met a since him innah jail him write this? caz if a suh him really outah ordah..dah bwaii is pure evil

4. Kartel fi guh suck a dick, i hope he loses all his idiot followers, always trying to control everything and when he doesnt him style you and ofcourse his puppets run along with it because they dont have a mind of their own. I hope him rot in that cell, karma is a big pussy gyal

1. Oh yes…..a she name so. But I guess that part is just used as a synonym. True she name Lisa Hype…..him a say nuh try “hype” cause yuh nuh name Lisa Hype….. Ok. Now mi get it. Cause for a second mi tink him was saying Lisa hold position ina him life. Lol. Ok

5. I get the prison mix up on him from long time. Dem say him in deh a fret pon Vanessa body and a mad out. I would advice Kranium fi bring him security in Jamaica becaz him dry yeye and wicked. Him obsessed wid di people dem gal picney. Him say Shorty a heaven so why him nuh mek Vanessa live har life.

1. I dont think thats the problem bout no dead ova body its just that she isnt signed to him anymore therefore he cannot reap what she is sewing ! U know that contracte the had where he’s getting 80% of their earnings lol Slim applied to that … therefore her money was also his now she move on and a do her own ting it bun him .. hence “ungrateful”

1. Wicked, he is very controlling so is not just the money. He doesn’t want her to be with anyone. She is a young girl and no young girl in their right minds not going to sit down and wait for people man and stay in contract with him fi his woman and children get all har money. She did the right thing and drop him out har life. Kartel a a crosses!