HEY BWAAY STOP TEK DI MIC AND DIS PPL

This bwoy live in Brooklyn all ways a tek Microphone a dis gal,him drive a black BMW ,him live with a baby mada a Brooklyn him chat the gal how the gal dash we belly Everytime him breed the gal but hear the hot part him live inna Brooklyn and owe money Fi rent over one year rent have the gal weh him cuss bout dash we belly a go court Fi tan Inna da people them place. A wah hot me hear seh a dah gal fren rent here da place ,me all a hear seh the gal fada seh any how them stay any more months them a fling obeah.bwoy Fabian stop hype and go pay u gal rent.n come out a dah gal fren hus .p**y obeah ago kill u. Go look work and stop hype with u junk yard remodel BMW.

27 thoughts on “HEY BWAAY STOP TEK DI MIC AND DIS PPL

1. Ah courts dis gonna go watch ….. how u putting people business out on social media smfh like stop go tell lie pon people

2. Omg what’s in the dark always comes inna the light. Yes expose him he’s always ripping people off. He’s a fraudster He beat the gal cause she did that.