DRAW OUT DRAWS OUT

This b*tch deh with a man weh a f**k 7 gyal n bread them all she is a man clown

Yuh see how mi mother and sister n cousin Tell me fi dun and this big whale weh can hardly breathe draw mi back out . This b*tch dont have no life . Every gyal get f**k pon inah life . But it’s only a fool will stay with a man weh bread 6 other gyal . This b*tch dont have no life . She send her child to Jamaica so she can watch the people them man . This a the first girl mi ever know . Weh mek man walk and sh*t inah her mouth. This b*tch your big yard uber and lyft . B*tch all keep party for gyal weh call her man clown n sit with her own frenn Kim and dog her .

Seh as deneisha leave she jump back pon the community c*cky . The gyal seh mi a princehall mattress but answer which dj f**k mi inah Jersey. My p**y is not a shop. You a tlk bout postman but guess what the last night mi check a never your p**y him a fuck. Did you forgot about the disease weh yuh get . Karyn my girl mek mi tell yuh this . Yes mi inah America for 15 years come her wen I was 9 wat age you come her . N what you accomplish. Yuh was a dish washer . Yuh was a batty and c*cky clean n now yuh a car ticket person. Yuh nuh reach no where in life. you a talk bout the old women weh my babyfather f**k . At least him never beat n throw mi out for no gyal. Pussy fi get f**k. And after my babyfather go out there.

Mi a him did left . Unlike you wen drive and watch n buy out c*cky fi feed a next gyal. Yuh all up inah my family. Like them like yuh . B*tch them use yuh like the fool yuh is . The same gyal weh beat yuh and Buss up yuh face a same way you did a gwan n hype n get f**k up . Man clown like you can’t talk. Yuh so desperate yuh go as far as a question my lil niece first information to tek up other people beef. you a nun bad gyal n them a know what I will do to do . So mek them keep boost yuh . Yuh a talk bout baby pon the way . One thing I know is that my kids them know them father and them anuh jacket . Question who is your child father . Jersey f**k stick and atm

You is a unfit f**g mother any gyal weh ship off her kid to watch c*cky will do anything. Suck yuh mada . By the way aren’t you a married women with a different babyfather . Yuh life said gyal yuh can’t live without man . Mi is a strong mother of 2 almost 3 . N yes it’s the same father for all three . Yuh man dont even want to beat you again t
Him mek yuh do bout 3 abortion . B*tch yuh breed after having a baby after 3 months p**y didn’t even get time to heal

5 thoughts on “DRAW OUT DRAWS OUT

1. Sender u should be locked away for frigging life by the Grammar police!!My God Mon no sah!!!! How di phuck u don’t know the difference between bread n breed to keep saying him “bread her”!!????

The word is nowhere…it’s one flipping word so not”, no where” I promise u that anyone who come n sey dem read ALL of ur diatribe is a real wicked cuz who has time to decipher all ur shyt!!Karyn gwaan through goodie with ur lil car ticket job cuz u can get IT!!

2. Sender you dunce and look like you out of breath when u a type lol. Deh a foreign from you a 9 and waste Merica education fava idiot.