DEM SEH LIKKLE MISS MAN POOCHIE MEK SHE GET BEATING

Mi waa know how much woman Poochie have cause him a tek Likkle Miss 56, him baby mother whey ina har 30ties, Tanya whey mi nuh sure bout fi har age and now Nuhdirt baby mother …No sah Poochie yuh a gwaan a way

16 thoughts on “DEM SEH LIKKLE MISS MAN POOCHIE MEK SHE GET BEATING

1. What beating she get. I know personally seh poochie have a nice big one. Nuh mek him knock-knee or likkle chubs fool yuh he’s packing. Maybe she willing fi risk it all fi dat. Ice it bby girl.

2. Chino yuh too fuckie fuckie an gwaan like yah goodas u is nothing but another bitch to Poochie Rory should a kill yuh yuh face should a open up more after how u distroy Rory nuhdirt marriage wit Tash him wife me think u would a fuck him alone but the streets no say you is a sadamit an fuck chuck long time

3. U wah fuck Poochie who’s the don fi orange villa long time an u no say your friend Titania the hairdresser used to fuck him too but u no care u is just a fuck a gyal a walk round like u goodas but leave yuh too lil miss fi bus up yuh head an him baby mother Tanya

4. Poochie a wicked a suh him did deh wid mi fren Nickey from england n tru
    him feel like d girl dis him him cut up all a d gal shoes dem him ungrateful poochie you remember where u coming from me hear u talk say a Nickey a d only gal back inna d days make you have clothes like fuckery …u must big up mi fren she a one of u starter girls …u inna big league now u betta watch u head back CA’s u under heavy prements god go wid u …

5. Poochie this is a bit of advice and take it as food for thought..likkle miss is salt every man she have either dead or go prison her first baby father police kill him the husband dead and English gone a prison member English spend nuff money pon her and she turn round lef him for you so what make u think this old woman ago loyal to you? use sleep and mark death yute wise up dont make the hype cost u ur life or ur freedom leave crosses alone …

1. and she was with Willie for about 13 years and him dead because him a bad man wicked man ..not because of ‘good pussy’ foolishness u superstitious people always a talk about

6. A JILL FROM CANADA USE TO MEXK POOCHIE FULL A CLOTHES…AND HIM KIDS DEM THAT HE HAVE WITH DENA…DINA AND JILL ALWAYS INNA PROBLEM WHEN JILL GO JAMAICA. .EVERY YEAR JILL IN JAMAICA AT LEAST 4 TIMES A YEAR AND HIM GET HIM REGULAR SUITCASES AND HIM KIDS DEM SUITCASE DIFFERENTLY. …SHE ALWAYS THERE FOR ORANGE AND WHITE. SHE FRAUD OF DENA THOUGH.

7. But I see this girl post up pic of herself a dance recently. A soh har makeup bad. Gwaan tru goodie. Rory a soh it go you play your wife now this bisexual play you. All the blind cudda tell you dis girl dont want you a just your tings wid you tumble tub looking self.

8. Stacyxrated….double check your facts…Jill and Pele used to be together years ago when Chaka Flava did hot…NOT poochie..poochie is a real low key kind of guy…notice you never really used to hear him name call until him take little miss….him always have nuff woman and treat all a them good (well except when him a beat them)…but outside of that he’s always been low key

9. Which dutty man can have him bagga ooman an come beat me fi next man? When? She an dis vagina poochie nuh live 2gedda? Him nuh sleep miss? Doe tek him lick yuh luddy still caah yuh might all like it.