BUGATTI PARTY IN MANCHESTER UK

34 thoughts on “BUGATTI PARTY IN MANCHESTER UK

1. Met! MEETTT! u know u wicked, look how u nuh ramp fi fling up the block dem pon some a d post and a only one u put up inna dis n it waa bout dozen. Jezaz wept mmmhhhmmm. But if mi deh a this ya dance mi wudda affi lean pon the two inna the second pic or try draw weh my bwoy gal weh Met block d boobs. The liquor mussi well strang inglan. No Yardie, not a grace more like hope and faith.

2. But why the girl in the fist picture look like Jane in the Jungle and she did a fight wid Tarzan before she push out noooo !!!!!

3. I was at this party everyone tan Bad especially the hostess, Manchester gal dem can’t dress fi save dem life, Dj played shit, and the one at the end start a bill a vibes then the lil country gal Ina the cut up cut up top start cuss him and boring up the dance, the dance full a drag,sadamite n gays like a parade one girl deh deh in a ski mask like a Switzerland mi should a tan a mi yard a wait till paci fling up the pics but mi did wan see what the hype was about but mi waste mi gas n money to rass!!!!!!!!

4. Everybadi stay bad and look cheap
    . Manchester gal CANNOT dress. The man dem
    Rep more dan the females. bleach out worm, them run u outta Bristol… U settle down in Manchester now dwrcl

5. Worm look look like him ago trick or treat Ina him pink suit him spoil from when him f**k germsy ugly Manchester matterass poochie out a all the woman a Manchester him coulda cheat wid poochie salt him up bad

6. Dese people weh a guh dance need fi go look after dem kids, sort out dem paperwork and try look a life instead a guh waste time and money a dance. Mi guh and lef after 1 hour. Bugatti a madda of 5 and dress like one big,slutty tranny. Nutten Nuh classy bout har n none a di oman dem nuh look good. No wonder dem get bad name all di time. Immigration soon start raid dem dance. Mi nuh see wat di hype did bout. All di rumbeat di taste like di rum wash out a it. A beg unnuh tell Richie an Niki deh

7. All dah dutty sadamite Pamela deh last picture wickedness start to show pon her the amount a ppl she f**k up she look tired and beat out she chat ppl suh till unu be aware all Felicia she done and they were besties

1. Anonymous 10:17 a which fren mi deh wid last year come tell mi cause yuh seems to more than i do… cause mi think a di same man from last year but come update mi

8. Truth is Pamela done Felicia fi true sey she a whore and she did clean up Jamaica and the pretty lil baby is not for the African man

9. Mi hear sey the man a London find out Nadreka daughter not his that’s why him left and woody don’t wan know to rass unu nuh shoot the messenger

10. Anonymous 11.48 yuh did deh wid Horace last year till him drop yuh like a bomb then yuh guh tek the friend yuh sure keep it Ina the circle who yuh a try fool acting all nicey nicey smh

1. Still Waiting on the friend name and drop who like a bomb dwrl this need crowd must him madda him drop… and due to how ouno bad enough fi come pan here come talk why ouno nuh see people and seh the things to them.

2. Dwrl a mis yuh madda him drop like a bomb dwrl still waiting on horace fren name weh mi deh wid.. ouno have nuff fi seh backka fone screen tho and not to the person face

11. Dirty ppl face to face Mek we deal wid it proper and nuh see we and a hail and a skin off unu butter teeth and behind unu computer unu a type a bag a things wey nuh guh suh

12. Badmind pussy hole Manchester dirty Grazmite internet Bad people my sister knows her dad and my dad is percent certified she’s his daughter and she nuh short a love she have an army of brothers and sisters whom always and forever have her back, reveal unu self Mek mi get fi rub mi sister shit Ina unu shit Up mouth and come off Nadreka and my innocent sister name now dirty empty barrels

13. Pink stay bad tho that dress not doing anything for her figure lala Kim Bugatti look ok the rest epic fail and Blondy shoulda do surgery pon her face