ANNIE SEH SHE A DI REAL BAD GYAL ROUN YERE

This is the real story y sally mad Bc I dun her big p**y friend Shamar. Annie will be only girl they can’t run up on an beat an hit my car. For the 8 years I’m in America this is all u can come up with (please) sally go fix your face An body. From annieapple herself ….. have a great day

33 thoughts on “ANNIE SEH SHE A DI REAL BAD GYAL ROUN YERE

1. Suh Shamar only bad ina crew lmaoooooo how u said u wasn’t there when Annie right there a buss it up pon yuh

2. WHO is the girl in the white n the bunnyears f**kery!!?? What’s her IG or Facebook please anyone!!??Those are the most perfectly gorgeous breasts I’ve seen in my life..and I’ve seen tens of thousands.

3. The last I checked if ur not a born American citizen ur citizenship can be revoked because they are stipulations and rules with neutralized citizenship… Where did she get her facts from???

1. It is very rare occurrence for a naturalized US Citizen to have his/her Citizenship revoked. The ONLY way you can have your Citizenship revoke if you commit fraud in getting your Citizenship (answer untruthfully the questions on the US Citizenship application or obtain your green card by fraud). If you get your US Citizenship “above board”, there is no way they can revoke it.

4. Shamar is what u have suh that can’t be revoke???????? Smfh!! A friend of mind who in immigration told mi that they have 2 Cubans in there they gonna deport and for what I know Mercia cant send back Cubans but Dem 2 going back! U never know all a di batty man dem wey Dem gi stay Dem start fi tek it back! Somebody can please tell mi is what Shamar have please cause mi want to know cause it look like fi er statue bigger dan all citizenship, and all if u a citizen Dem can deport u, oooohhhh suh dats why u walk and in a problem suh wid ppl cause u feel to ur self sey u have something great wah mi nuh know bout wey Dem cyan deport u, oh okaaaayyyyyy, unnu jus wait man! Mi nuh know how man f**k all u, if mi a man mi nuh want unnu fi neither breakfast, laugh or dinner, u careless bad, all unnu do a walk in a problem wid ppl, u name Eva a call pan something, is who a f**k u doe? Him must careless to cause a only careless man would love fi hear Dem Ooman and ppl a war every min pan road, it’s not a good look, all u do a walk and teef, suh wah u have u cyan get a job wid and stop teef, my girl u a Big Ooman, I don’t know what it gonna take fi change u but God, everyday u put up God quotes pan snap and God nuh know u, my girl mi nuh know who rate u but mi could neva neva rate u cause u nuh have nuh class, u careless nuh bbc, u tink clean house and dress up in a pretty clothes and shoes is all, ur character dutty bad, and u fi go sidung, u fava Dem gorella wey a quarter back to bbc.

5. Kmft Shamar need fi park her thieving bloodclatte don’t worry Shamar all the stores will have your picture. Shamar a lowlife she and keisha sweetness was so close mi even think dem used to f**k she knew keisha and bob did a f**k but she went and f**k him because him start teef outta Nordstrom and saks but she’s a sucka for big brands and she only do local stores (pink, h&m, forever21, zara etc) what is so disgusting about it she pretend so good and friend the wife stop deal with keisha sourness. Shamar your inside ugly and burn up just like your face without makeup. Be a example for your daughter

6. Annie fi member that she didn’t get deported from England she volunteered to go Jamaica because har man at the time Robert got deport suh she well go Jamaica behind him. Met Robert treat har like dead dog when she come fun behind him. All dun to this day she still a stalk the man she need fi delete Robert tattoo name pon har hand asap! Met Annie just start show har kids love bcus there is no way on earth mi cudda leave my kids fi run behind man & know mi nuh straight a England just because a man it tek har 7yrs fi see back har kids mi wish me & Shamar was friends fi tell har the things dem bcus mi hate man mascots man boot heel dutty Annie

7. Nasty ,thieving, non ambitious shamara you no bad gal .

Shamara you a Bronx beating stick.

All now yuh cannot defend the stab wey Felicia stab yuh and the buss head wey the Yankee gal them give yuh and buss up yuh face so stop send ” chat “” bout u will see the girl in the street.

Shamara stop walk and phuck off Lord a board man them.

Shamara yuh phuck off Mario and yuh cuss the twin and sey she phuck 2 man out a 1 crew and now you phucking Jason from Lord a broad now a 2 man yuh phuck from the same crew. Mario and Jason are good friends and they are both in Lord of board crew .
    You have no shame and no pride.

Whoring shamara stop phuck 2 friends.
    Shamara u got a big daughter and u are not a good role model to her .all you do is thief and walk and phuck, friends from the same crew .
    Shamara yuh little p…y too friendly .

Shamara, a use Jason a use you just like how Mario use yuh. All you do is thief clothes 7days a week to mind man.

Shamara yuh p…y nuh good you can’t keep no man all the tuck and suck you do no good man a Bronx a look at you .

Only Jason, wey love beat woman and use them fi live at them yard and teck wey them little money then move on to THE next fool want you to phuck.

Only your friend Apple ,pretty but yuh friends them dunce ,thief , boasy bruck , non ambitious and lie.

A hope Apple a yuh friend when the feds them pick her and jaydon up for the phone and credit cards scamming.

Shamara you and yuh entire crew a time waster inna America uno don’t own nothing and live here so long.

Shamara yuh entire crew live off welfare including you and sey unno a hot gal .all a unno a waste gal.
    Apple
    Kerryann
    Sally
    Shamara
    Worthless, thieving scammers.

Shamara ,stop borrow kerryann black channel bag because she chat bout it.

Please to stop wearing the fake bags and shoes because twinny talk sey a nuh she alone a wear fake you and yuh crew also be wearing the fake stuff and act like them real.

Borrow clothes, shoes and bag gal shamara guh sit down bitch and guh learn to control yuh horny ,out of control friendly p…y.

8. The person who comment and said Annie run leave her kids fi man sound dumb asf! Obviously there was more at risk if she stayed in the uk …. nuff people ah England get them stay due to them having British born Children …. section 48 outlines the right to a family life …. stupid ass.. . Leave the girl alone …. I can bet you are the biggest man clown in the world …. oh and I hope if you have children your parental skills are beyond exceptional …. duppybat guh sit down …. it sound like Annie use to tek yuh man suh you carry cocky feelings …. Annie big up you damn self nuh gyal can’t duh yuh nothing lol

1. Hello Annie you are a nasty gal and shouldn’t talk about nobody pussy because you pay man to f**k you they way how you ugly and you can’t keep friends you walk and chat all your friends and then turn round and beg them back friend you chat your friend weh a hairdresser and her daughter and you chat your own family your a worthless trash and wear bare fake designer bag and clothes ugly Annie

9. Nasty Dutty Shamar don’t know weh she buck up inna!!!! She only bad inna crew. She so f**kin bad but har so called friends dem always ah buy out har war. BITCH MOVEEEE AND GUH SIDUNG.. u face favor PIT weh ppl shit inna. U never kno seh Annie woulda ansa u , nasty shitty mouth shamar

10. Nasty big stinking pussy shamar mek me tell yuh something yuh neva kno seh Annie have a mouth pon har eeeeh Bitch …..bout yuh neva deh deh when she ah cuss out yuh big tough sour bloodcloth self….no make me post the VIDEO…….shamar all the fix yuh try fix yuh body yuh still tough and stink like next time before u want come open yuh big stinking mouth mek sure yuh have something fi back up yuh chat mine Annie beat out yuh pussycloth ….OH and tell planet of the apes SALLY fi stop huff and tough up har self she will catch heart attack!!!!!

11. Annie leave har kids dem & run come behind Robert who at the time was her man & got deported Met ask any mother in Jamaica at that time how Annie walk in & down inna every dance fi Robbie see her lol I know for a facts bcus she was my friend in England! Met she couldn’t come back bcus the gal book that she was using got buss. Met it took her 7yrs to see back those kids now tell me now how mi fi rate Man ediot Annie! Annie is no bad gyal full a mouth & always a run dun man from netball days. Every man shi tek dem leave bcus dem feel like dem inna bed with a man lmaoooooo nuh Likkle sex appeal guh back up inna yuh mother dead ole & rebirth

12. SHAMARRRR U AH FOOL LOLLL I TAUGHT U WASNT PRESENT SMH U REALLY HAVE A CASE OF ALZHEIMERS CUZ CLEARLY U STAND UP PON SIDE WALK BUT U KNO U COULDNT RUN UP INNA ANNIE DWLLLL U IS A COWARD
    BUT COME ON SHAMAR U HAVE TO DO BETTER LIKE REALLY BITCH. Ur not a good friend, shame on u but LOOK PON UR UGLY FRIEND SALLY. Big BATTY HOLE SALLY/ PLANET OF THE APES SALLY/BULL FROG SALLY/BODY BUILDER SALLY/ UR NOT IN NO PREDICAMENT FI CALL ANNIE A TRANNY. U FACE FAVOR A BIG DUTTY FISHY BLOODY PAD WEH WAAN CHANGE. Somebody need fi piss inna u mouth

13. Mi can’t even say f**k out sally cuz nuh man nuh want touch yuh not even wid ah long stick dwflllllllll yuh big and tough like lawddddd sally how dare u ah come cuss people when u look sooooo u and yuh friend love tough up unnu strong self and nah use unnu strength shamar how yuh seh yuh never present noooooo mi can’t believe this ah who that inna the video ah nuh yuh ? lol girl yuh nuff fi tell lie everything deh pon video nowadays !!!!!!

14. To be honest. I’m a man and would take Shamar and Sally over Annie any day. Annie looks like a really tacky transgender. She is very unattractive. Just talking the truth!!!!

15. @KEN IF YOU WOULD PHUCK SALLY OVER ANNIE THAT MEANS YOU LIKE ANIMALS.
    THAT MEANS YOU LOVE THE MAAY AND THE MOOO’S

SALLY IS A wild GORRILA.
    SHAMARA BODY LOOK GOOD BUT HER VAGINA NUH HAVE NUH ENDING BUT IT FRIENDLY SUH YOU AND YUH NEIGHBORS COULD PHUCK HER.

16. Annie nuff like and no like when people have nothing … she never give a friend a compliment or happy fi nobody yet…a no everybody weh say them have green card can use it…dont watch the hype..name brand and loud mouth is not all …..transgender gal easy you self because you know you life no prefect like u make it look..fire deh a mus mus tail them think a cool breeze

17. Robie never get deport from england…Robie run lef a court case…Robie have a British passport…and Annie never take 7yrs fi see her British born children…think before unu talk…if them born a England wa fi stop her from send fi dem fi come a JA…she never even spend 3yrs a Jamaica good cause her filing come through…

18. Robie never get deport from england…Robie run lef a court case…Robie have a British passport…and Annie never take 7yrs fi see her British born children…think before unu talk…if them born a England wa fi stop her from send fi dem fi come a JA…she never even spend 3yrs a Jamaica good cause her filing come through…plus Robie and all a him ex woman dem a friend

19. Mi nah lie some batty mon really mek the other battymon dem look BAD!!! Look pon di one KYMANIE him stepping up in Shamar face looking to fight a women, shamar should of had wan BIG MON there fi beat out him BLOODCL*T!!!

:bingung :bingung :bingung :bingung

20. A visa stinking Annie come a foreign pon..a Robbie aunty give her the link and she buy it..because Robbie breed gal down deh while she did down deh a mad over him…. and shame faced make she run like theif come a foreign….a buy she buy green card …all now she no done pay the boy yet weh she married to …no follow her when she a hype..a from we deh a England she hype..and hate her friend them ..gwaan like she kind and as she give u nothing she chat bout it and put u up pon social media always a throw word pon people ..them fi beat her ..go pay the boy fi him green card ..bout file fah …Annie fAther hate her like poison