ALL BUJU DAUGHTER REACH IN

14 thoughts on “ALL BUJU DAUGHTER REACH IN

1. Dem a go run in bout how him used to do the mother but dem fi talk everything Marie and dont leave out anything

1. Den suppose a Markus a teck Bible lesson an mi find out seh the pastor molest him,how it a guh guh blood haffi guh run #bigchune

2. Mi naw too tangle up miself inna fambly business enuh. But if him ill treated them then him decade in prison nuh retribution fi dem, so why all dis now. Mi seh di Bwoy all call him battyman, imagine dat. Him own pickney tun round call him battyman. Seed time and harvest a tell you.

3. Pissy tail gal move up! some a dem shudda neva bawn. I blame di mumma di 2 a dem a mussi same parent cause mi see video ova yah wid him kids happy to see him home. What a disgrace spirit mussi deh pan dem. Fi yuh own good yuh a dis yuh father on media mi naaa rate dat nonetall. God yuh cyaah stop by here. Go choo buju most times yuh can neva do enuff. Yuh know how much picney nuh have nuh father right now and are very respectful a dutty picney dem deh… Nasty mumma not even a talk tuh dem suh yuh know.

4. Evebody gwine have a right to say something because they airing their dirty linen in public but at the end of the day, it’s a family affair and families have some blertnawth secrets. I have a feeling doh seh a come him come back come lock awf di free money an Lorna pickney dem a rebel. Children always rebel when they feel entitled and cyah get dem way wid yuh.

5. Them kids not going to like buju. I’m pay man to kill them mother an she find out .The same gun man tell her back I’m couldn’t carry out the works because she know I’m from I’m a boy an I’m family them. Buju is a dangerous man unno see I’m there.as the dauther say Mark Marie an buju a two defrent people

6. Thank u very much anony 8:41..u up desso yes u way love dip inna ppl family affair..go clean out the skeleton dem outa u closet…u always have the most fe say n u nuh know the ppl personally..every family have drama..none and i say none is exempt..we kno buju not mark…dem know who dem a deal wid..

7. Truth be told..
    Buju no even deal wid him owna puppa good..its all a facade when they appear in media n put on smiling faces and talk good things