TBT FLIPPA MAFIA

20 thoughts on “TBT FLIPPA MAFIA

1. Dem used to enjoy demself oo cause dem did have di real money so all di scammers can go hold dem scammer corner.

2. SEE THE REAL REAL PAPARAZZI FLOSSSER . THAT DEAD HOOD MAN CAN WALK IN FLIPPER SHOES NO DAY . HE MADE MONEY AND STILL HAVE MONEY A ROAD .

1. And feds nuh tek back nothing so that means him did smart di way how him lay it out. Only Marsha ting really was foolish

3. I never c jay wet up him suit yet him change first and apple never look good yet Marsha out a bet them bad and a fr 2012 and she still a kill it

4. No metty me love this throw back it fit fi the season winning #team box a money flippa will always be grant

1. When Flippa dem used to mek di wall some people ooman did a wear lean boot, dress mekka frock and contact lens :ngakak

1. I love how Sidonie come back stay under the radar and has established a likkle business and a do hr thing. That girl is a forever hustler a swear..give her props fi that

5. That jealous fag, is responsible for most of the men in the triState going to prison. Those who trust them are real fools. He is an insecure B$&&h. Poor thing!!

6. Yes and ugly flippa Neva live him section A house and mother house y up never hear flippa name a call up in a nothing bout money and link no batty worries and no thief man wallet worries and no car worries and flippa no keepie keepie him money up and him dash it out and fulljoy life

1. Draw finsome earlier footage metty bc this was near the end of the flossing. Those days were fun too all NYc flippa come with the cases of champagne weh had fi get wheeled into the dance. Is Philly jadion go to try catch hype. All mappie and heckle, kim possible, peach and ninja etc used to flock round a Kiesha jaguar fi try get some of flippa hype . All then apple was only on myspace with her one LV and two pony tail. All then daffy just used to work round a Paul aka shabba pimpers and Mario and the example family did a run queens. Bonnet did black then and nuh have no name. Wendy and Gina not so spectacular were friends. Sweets did dark and live a Florida. Memories

7. Met me say me a watch the video n affi smile bcuz flippa was gimmicks, real hustler not scammer r pickpocket hustler.
    That guy did enjoy himself, flippa me miss yuh a swear because yuh never ramp fi style the DJ dem example nasty elephant man. Ikan Mek sure u see good pon flippa Hermes suit n Marsha cavalli dress. Bk then pon blogspot we use to say Marsha n Kelly dem love the gown dem but if we look now a better dem fully gown more than a walk naked a road.
    Yuh nah hear dem name call say dem naked, bleach out, look like man like robbas r dem thief. Dem well put together.
    Apart fr Marsha been the baby mother n was pushing weights which was wrong to do she was a bosslady better than u apple, robbas, tranny Michelle n Kerry Ann.
    People will alwys love flippa because him did full of life him did boasy but a crowd pleaser unless u diss him.
    Ikan yuh can never walk in flippa boot n apple yuh can never b like Marsha r better than Marsha. That gyal Marsha was humble, push weights n keep calm.
    Flippa nuh bleach, name nuh call pon batty. All a Him woman dem look good

8. Met do a segment pon flippa because all do him did a gamble hard n nah tek heed. Flippa a real joker Him Mek yuh laugh n laughter a good something.
    Bobbette whe yuh did deh whe flippa days, yuh ugly n a hide yuh face maybe oily n greasy like dem can fry bacon, acne did a kill u little boy girl. Bobbette the builder, nuh hit man nuh ride yuh only battyman daffy. Apple yuh nose big like sweet peppper, yuh inna back, yuh husband name call pon batty how much times n remember the famous run him did do inna the mall lef u wen u pregnant with him daughter.
    Kerry Ann we all know u live in a apple shadow, n fi yuh man jue bear name call pon batty a man goodly a rub him down right about now. Bad blessing a go reach jue because jue don’t mine Him daughter.
    Yankee Michelle u did look better wen u in England although me did well want Michelle Ramsey beat out yuh claat. Thank God she tun Christian because you couldn’t manage Ramsay none tall.
    The whole a unno par unno man name call pon batty maybe the man dem link up nnf**k one another come home to unno.
    Flippa a real man him provide fi him family unno gyal a unno a thief down stores n scam fi man Yankee Michelle how u fi a thief n scam fi mine damion Thomas n him straight inna ” Merrimacka” n u illegal.

9. Mi did love fi watch di video dem wid Flippa, Mr.Flossing King, God guh wid u yute. That was a real money man and he was far from dumb, ” Mi rims caa more than mi house”. I like the fact that Marsha was humble she neva dash way di man money pon clothes, very simple girl. Keep praying

10. Marsha was my school mate at St Hugh’s High, very quiet girl. too bad she got mixed up with all of this.