WHO WOULD YOU DO- SUNDAY DAGGA

13 thoughts on “WHO WOULD YOU DO- SUNDAY DAGGA

1. I would do Spice , Shensea, Yanique and Nikki Z .
    I heard Nikki Z got some mean head skills so I would cum in her mouth then watch her gargle then she can swallow it like a real freak.
    Yanique I would love to spread her cheeks while I watch her bootyclap. Shensea can cum siddung inna my face and squirt pon me. Spice can deepthroat my cocky while I play with her pussy lips.

2. Elephant man with a Double rubbers hear him can wok good & have a mean cock ‘ heard him can handle himself well . I would to see spice & Cecile lick each other twat cause i believe spice would be the aggressive female.

3. People is forum and blog please fantasy no come style me . I would to see spice Queen off licking. Taurus look too soft lord beanie a one work .

4. You know say mi wudda put one pon Spice, supn bout Yanique nuh sit well wid mi. A nuh say she cant get it but is one a dem feeling deh like she teef lol. Nikki Z can get it, the slimmaz dem always fat inna certain parts plus can ben up inna S. She “work een” so mi cudda pound it out proper.

But all weh a gwaan still mi wudda waah tackle Ms. Kitty, hhm hhmm yes man. Mi waah see if she can back ar hype wid the wuk. Yes man, waah lock ar dung inna waah room no fan or a/c n gi ar one a mi marathon f**k. Yes man nuh stop stimulate ar body, get the supn soppy soppy and talking. slow n deep then fast and hard get ar senses heighten and brain confused from pleasure. Yes mi waah see she prawl out wid ar eye dem glazed ova like donut. Too damn hype man.