WHEY YUH WUDA DO IF A TWO A UNO- SUNDAY DAGGA

5 thoughts on “WHEY YUH WUDA DO IF A TWO A UNO- SUNDAY DAGGA

1. If, you already have that feeling and want to leave then end the relationship. Why do you need to catch him in the act. Save yourself the embarrassment and drama.

2. Lady, you no need no more proof. You Matey a post pics in a you fiance house. Why you want to see what you already know. Ants in a you milk. So either accept it or move on and left him. He clearly not fully committed if him a carry woman to his house. 2018 now, woman must stop play man mascot. Cho kmt

3. U have all the evidence yuh need. Stop mek him gas light yuh. Leave wid u diginty in tact.what u want a wedding and not a marriage?

4. A so more time di shit deh a yuh nose and yuh seh yuh nuh smell it… suh yuh wah see ur man cocky literally inna a pussy? yuh luddy miss leave di girl and har man wid har picha inna him yawd ano ur man.

5. fackin eediat…..yuh never see di story whe a gyal find a next gyal picture wid di view from her man bedroom……because di man live cross di road from one gian raas statue mek she know say a fi him place….and yuh a wait pon more evidence??.,….eider him have money or him hood big enough fi reach from yuh pum pum to di back a yuh choat so yuh get 3sum inna di same juckings mek yuh a tan wid him….if a kinova and dead wid laff to raas….