SPELL BOUND- SUNDAY DAGGA

Now I have a good ole time reading the African love pages. Dem ting nuh normal and the responses are funny…but this case right here has happened to a friend of mine. He cant stop sleeping with his friend with benefits…………..

9 thoughts on “SPELL BOUND- SUNDAY DAGGA

1. No my youth she fcuk u really good n ur girlfriend just basic she may look better but ur old friend know what u like to be done to u… Hahahahahah… Youngsters… I have a friend anytime she txt r call mi n seh she want mi fix har mi can’t wait for the moment man words can’t explain it wen she suck it real good n then mi give it to har… Wen mi cum is like nothing nu lef inna balls

2. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak Wicked, bout am i unda a spell…. mi naaaa look oooooo.

3. A me dis mi have a FWB, and nuh matter how mi tell mi self mi a guh fo betta fi big woman as him text next ting we a sex. See mi miss Sunday Dagga cuz mi did a dagger pon a big Sunday. I need to do better

4. What manner of sorcery is this? U whipped like cream and in love like a puppy. Man up and do what is right. Go weh u balls lead u. Yes must dead.

5. Mi nuh know what it is bout a FsWB, but gawd know is a different ting!! Maybe seh choo it are just the sex r the focus, a don’t know but GAWD know di woman dem jus tunn up di animal inna mi…as Max seh, seed bag wring out clean clean. Can’t give up those friends.

6. Yes willie the animal is the word.. For the most part is morning i get to go take care of her.. Mi tell her have 2 ripe banana 1 v8 juice 2 hard boiled eggs 1 redbull and a point of jagermeister.. I some alittle herb… After i eat we have a drink n chat u si wen she ready fi mi bwoy oh bwoy… Naaw tell no lie sometime mi lick the kitty still… Lol