PEOPLE UNO COME DEM SEH OMAR COLLYMORE DID GOTTA MEN O

***************THE POST BELOW WAS SENT IN AND AS FAR AS IM CONCERNED IT IS AN ALLEGATION********************** HEH WOE

After attending his God Daughter Simone Collymore wedding, he then became one of OMAR COLLYMORE lover.

Then after the death of her, he gave Omar Collymore his EXIT FUNDS TO TAKE THE BOAT……………………………

15 thoughts on “PEOPLE UNO COME DEM SEH OMAR COLLYMORE DID GOTTA MEN O

1. Simone God father tek her husband? WOW man that is bad. Wicked. He needs to be interrogated as well. Bitch unno

2. Bible βœ”
    Holy water βœ”
    I think we might need gun n knives tuh βœ”

Mi naaa tell nuh lie dah man yah fi dead him nuffi a live dus suh.
    Suh yuh mean fi tell mi him have a whole man??? Yow no offence but shorty had to die.. like look pan di livity star.. a dutty life.. Man did a shit up di whole a di gal hole dus suh. She praly hudda deax anyways wid dem deh life deh. Suh dis battyman lover a get charge fi conspiracy fi murder tuh den?? cause yuh provide run away money, dem fi dead yeah!
    Innocent ppl dying an dem a lib??? Fi wah??? No sah! Mi naaa lie battyman have alot of power inna dis system yah cause even di freaking leaders dem a fish awwww boy! mi affi siso cause a muss battyman system a cova fi dah youth yah why him nuh get brush whey aready. Tap yuh rass noise latty yuh nuh see seh gay pride gwan wah day batty ting legal yah now.

3. :hammer :hammer :hammer :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

I like this “allegation” because de battyman part true. dwln.

Hey Met…Me far and near at the same time :peluk

4. Why Simone did a run down this man so? Between him gal dem and now him male lover she must have picked up say something off about him. Bwoy we as women need fi tek talking. Ppl must have warned her about this scurmage. This needs to be a lesson to some of us. If if moves like a snake, act like a snake, looks like a snake, then guess what?

5. I am so so sad, Simone was my friend, that customs boy Carlton was at the every funeral arrangement, now I know why he never left the side of the family, he wanted to ensure that his secret was not out, Sim may.your soul rest eternally in peace

6. What happen in dark will come to light, I believe authorities need to talk to Collymore to find out how long he was with this customs guy and if he also got help from this Customs worker to killed his wife, if so then Police need to take this Lover boy into custody too, sure Collymore needs his man beside him…..