THE SCAMMING SET UP

Producer,realtor or scammer what a combination
Met a longtime mi a hear a likkle thing bout this boy here Theoprincecharm aka Theodore junior Nelson.Him a one a the youth dem a Jamaica weh claim seh him a producer and nuh stop rob up people money.Him also claim him rent luxury apartment for video shoots and international travelers,met the boy is a scammer collect whole heap a people deposits and a give dem address to people property thats owned and occupied by.when it’s not that case him give dem a bag of run around stories and put man fi answer him phone claiming he has a secretary.

Met if yuh notice a him and Sean Kingston inna most a di pics yes him use Sean Kingston name fi trick the crowd like something a gwaan fi him post up a bag a picture pon social media,bruck like church mouse.It look like the crew a dem bruck in a real life and a scam people fi eat cause a same way Sean Kingston rob the people dem jewelry and nuh want pay dem back.Theo life sad like funeral pose up inna people Porsche one day a snap don’t even own the two foot dem him walk pon everyday but is why dem young boys here love likes suh?This is why the country full up a so much batty man now cause boy like Theo nuh like work fi him own dem love tek people hard earning income in return for nothing. Hope when police hold on pon him he have the people dem money fi return one heap a hype and nothing fi show

7 thoughts on “THE SCAMMING SET UP

1. Along time him a do dem things yah a nuh just now mi hear nuff ppl talk bout him but never tek it to authority.Dats why some a dem end up caan find,missing den dem family run up and down swear fi dem how dem don’t even trouble ppl.Its sticky bad but Theo bad blessings ago follow u up yute

2. Dutty. Scamma bwoy guh gi mi friend back her money the same money star pay yuh a the same money a guh. Use send man fi yuh theifing rass

3. Dutty scamma boy the same money u theif from mi friend star it same one a guh use send man fi yuh rass so try forward har money yuh pic all over yuh cant hide

4. Theo Theo Theo why dis bwoi never learn met Theo love attention so bad a goodly him send in a file pon himself a look a hype bruck pocket dry throat Theo a inna di week mi see smaddy put him up pon IG and tag him.him don’t av no shame

5. Junior Nelson you are a disgrace…. people like you fi goads you well tek the people dem money and still a pose up like you have it like you a hot boy. Mi nuh surprise you do something like that because look Pon who you a par wid it Sean Kingston. I guess the rumors are true. Give the people dem back them money old thief