SOUTH SIDE SCAMMER

people people from all about of Jamaica but more specifically South side , please be careful of this woman pictured belief. Her name is Karen Dawkins, she lives on (Edited) street in Kingston central, she is a scammer. she just scammed her sisters out of a million dollars, claiming that she knows a ” lady ” who sell houses. this is not true, this is to get your money. she will even let the so called “lady ” talk to you. please my people be very careful. Karen is lie, wicked and thief. she’s a very good manipulator…Be careful people, I’m warning you.

27 thoughts on “SOUTH SIDE SCAMMER

1. Keisha mi suppose to scam yu because all yu do a mine man. Andrew nuh want yu . stop tek yu money and mine man. Keisha to stay bad inna real life. yu born a farrin and don’t have anything if show. tell di people dem sey a nuh your money. a true mi nuh go a di obeah man fi tie Andrew if yu, that’s why yu a spread mi name an a Sen voice note and picture. f**k out Kimberly you just all up in it, tell reds seh dread f**k yu pon sutu old bed. guh find who a delight fada because is not. sutu carry har behind dread back guh do DNA and is not dread pickney, a Keisha tell mi that. Keisha yu chat Wendy, jamiela, din din, sutu , vee , Kim and Cynthia like dog. yu grudge dem because yu young and empty. Keisha yu bredda f**k yu. Keisha Kimberly tell mi seh yu f**k jamiela man and a dats why onnu nuh talk. a jamiela first did deh wid him, him leff yu because him she jamiela pussy Betta than yours because from yu a 12 yu a f**k. Kimberly memba seh yu tie dread and reds enough, Kimberly yu handle yu muma like dog, yu muma always hungry. Keisha yu pussy stink like dead dog. yu chat Wendy and jamiela like dog. Keisha mi ready fi talk. all Angella yu chat.

2. Keisha really f**k her cousin man ? mi neva believe when mi hear. no man Keisha that bad. oh that’s why she and jamella nuh talk never see smoke without fire .

3. Kimberly memba yu tell mi seh Keisha tell yu seh cyreeta nuh want dave and a green card she a look and seh dave nuh stop suck dung cyreeta pussy. Kim yu figot seh yu tell me and kay seh reds suck you pussy and yu have secret fi him. memba yu seh reds a freak but a di visa yu did want. hey mi ready fi Lego mi mouth.big dirty nasty Peggy, Jackie and Angie bout onu a Sen round voice note. yu wait because mi done yet. mi nah have nuh shame to mi game.kimberly memba yu seh me 1 and har madda a di two biggest obeah wuka a gold street. Kimberly mi a guh dun yu and keisha

4. Kimberly seh Keisha use to live a di worst part a farrin. she say a pure rat and roach yu have. she say yu fridge empty and yu nuh like bade.

5. Kimberly tell the ppl dem say reds a big freak and him suck u pussy and how u say u have secret fi deead mouth how u never stop till u mash up dread marriage kim tell the ppl dem seh when me and you did go a the obeah man fi kill sutu and the obeah man seh no him only can make dem live bad and mash dem up dread seek help she work pan u and sutu nasty kim tell reds how the f**k the police man up a central go find delight father. Marcia go help dread kim tie him up bad. dread go look bout ur self she make u confuse. nasty gal kim weh f**k out Tivoli and stand pipe we suppose to scam nasty f**ky f**ky keisha we stay bad inna real life. Tell cynthia sutu jamelia kameisha angela wendy how u grudge dem fi dem good pussy kim u heart black and wicked everybody know dun a south seh u mash up the people dem good life a farrin and confuse the boy family dem go remove dread and sutu name from the grave yard out a maypen. Dread run run mi know the obeah catch u but fight it. keisha u f**k u own bredda u hole nuh good kim tell me seh andrew cuss and tell u mi ready fi talk kim when mi see u mi ago spite inna u ugly face u mad cause sutu cute a dan u. f**ky box kim and keisha we should a get more money.

6. Keisha memba seh yu send me a the obeah woman a country fi Jamelia and tito live bad because yu di tink sey jamelia did a go tek back Vernon. Keisha memba how yu call mi an a bawl because Vernon seh a jamelia him want. Keisha memba seh yu hide and meet up wid tito and tell him everything bout jamelia and Vernon and from that day them live bad until dem left. Keisha yu did want jamelia dead because Vernon did want har . the only reason why yu neva tie Vernon a because the obeah woman tell yu seh Vernon is a very ignorant person and as go beat yu kill yu , so that’s when yu tell mi fi tell the obeah woman if mash yu jamelia and tito and mi call yu an put yu pon speaker so yu could tell har yu self. keisha yu look di worst in a farrin an yu born a farrin. yu look like a big f**k out woman. go kill yu self because Andrew nor Vernon nuh want yu. memba yu call mi and tell mi say Cynthia and sutu call yu an how sutu and pour out har heart to yu and yu just a laugh because a karma tek har. memba yu seh Wendy , har son and man bungle up in a basement apartment and how dung deh frownsy and always smell a f**k

7. Kim yu chat me 1 seh har mouth , arm and pussy stink. Kim yu figot seh everything yu get money di first place yu guh a obeah man fi kill sutu. Kim yu come round a mi yaad and chat di back a god people dem like dog. yu chat apple like dog, yu chat dung to yu mad muma. yu carry Peggy and shana and stungy business. yu chat bubles and bubles pickney dem. Kim a pure ole bruk loraine and har pickney dem gi yu. reds woman a beat yu bad. remember yu hide and guh doctor because yu seh reds f**k yu and buds up yu batty. hey wen me dun wid yu and keisha. Keisha a gwan like money fit har . Kim yu seh cyreeta ugly and fava Godzilla and seh cyreeta skin shaky like jello. yu seh kamisha pussy stink and seh aunty mouth smell like batty hole.

8. karen memba yu seh din din a mind har man and seh him nuh want har a Bucky him want. memba yu tell mi seh as din din gone a farrin him bring in bucky.

9. Keisha memba seh a bad money yu gi back jamelia wen yu did barrow har money. memba seh a me go fix di money and mail it you a Stanley Ave. Keisha memba seh from yu pay back jamelia di money everyday she and tito war, she did all a get mad. tell di people dem seh a neva tito she did a mad ova , a di money weh yu send a Jamaica come fix , di bad money. Keisha yu wicked and love obeah , so stop act like seh a me introduce yu to it. all noami go obeah man. Kim tell di obeah man fi kill sutu and yu tell di obeah man fi mad jamelia or mek had witless. Kim memba yu seh Stacy tie har husband and seh Stacy husband look just like har handicap daugta . Kimberly tell Stacy seh yu seh nuh man nuh tek har serious only di husband weh dem tie. Kim yu chat sophia from gold street like dog. wen I dun wid yu and keisha. mi scamm Keisha , a tek mi tek di money because mi tiad fi She send mi go obeah fi tie Andrew , Vernon and fi mash up jamelia.

10. vinette Karen seh yu grudge din din because din din house look Betta. vineete Karen seh yu red eye and seh Stacy fat and look like humpty dumpty and seh a panda yu and Stacy live afta.

11. Keisha yu tell Cynthia seh , yu seh a pure old bruk she send fi kamisha and Madge and seh Cynthia teef the things dem from the hotel and pack barrel fi Jamaica and Sen come sell dem. Kim memba yu seh tender nuh stop suck Beverly pussy because him good dead. Keisha wen me Karen done wid yu and Kim. Kim too nuff bout seh a walk and a call up mi name and a Sen round voice note. Kim yu chat di 81 gal dem like dog. yu chat shaky like dog. yu chat Peggy seh a Peggy inform mek dem kill pugu and how Shauna breed up breed up. an seh Peggy mouth stink and she beg like she blind. Keisha mi still have Jamelia picture in a mi phone, yes did same one weh yu send to me fi carry guh di obeah man. The one weh she Imma a pink pretty pants.

12. Kimberly come out of the people dem family and stop cause problem. yes sutu di tek dread but my God , yu guh breed fi har cousin that’s not enough. you keep going back from dread to reds and from reds to dread and a act like you nah f**k dread. you need to stop. you are the one behind all this. young little girl like you all you go is obeah shop. like mother like daughter. you chat Keisha and keisha chat you. leave di people dem alone mon. I wonder how reds feel or what he have to say about this because yu nuh stop clown him out. a big joke thing this, a bare wet up pussy reds get. reds mother better guh pull him before it too late. Kimberly a from delight born dread she a nuh fi him pickney. now the world have proof because sutu DNA test her and the world know a dat yu fi worry bout. mi ignorant if you Kimberly.keisha talk to din din and every day she kill di woman pickney. din din fi stop talk to her and Mek she gweh. Keisha just mad because di gal dem a mek progress. Kim Keisha Karen and kay guh kill oun self. Marcia the same way yu pull dan is the same way yu Betta pull dread before him wreck himself. Kim you she back a all this. bout yu a bawl , yu nuh start bawl yet.

13. since Kim come from farrin she guh a di obeah man but dis time a dread sen har. dread tell her fi kill sutu because him want back the house. him tell Kim seh him want the obeah man mek she crash wen she a come home from work . Kim seh delight affi guh back guh live in a di house because she a go mek sure sutu dead duh dread and Marcia can get back di house. Kim seh she muss kill sutu because sutu destroy har life. mi couldn’t believe it when mi hear hat pon di phone wid dread. dread your day soon come mon

14. karen u serious bad. u just as bad as your sister with the obeahing. no man no matter what thats your sister. as for the rest of characters u all love this. jamelia u love this u live for this. u all are so sad. one big mix up you are.

15. a Kim a instigate all a dis. Mek him gweh. she love hype but pon wah. Kim come from farrin and instead of giving her mother a bottle of oil weh cheap a farrin, Kim throw out some in a bottle an gi har mother. Kim me of a fact seh the police a central a f**k yu. kay nah tell nuh lie.

16. karen nah lie . Keisha love people business fi true. Keisha stop Mek Andrew hide and f*k yu. yu suppose to be him wife . Andrew neva want you from the start. Keisha a Andrew clown bout yu a post anniversary pic of you an Andrew. yu shoulda shame. a your husband and yu haffi a play hide and seek that’s why you f**k yu cousin man fi get back to Andrew but not even dat work. Keisha yu have low self esteem because yu guh a rae town guh f**k a mad man out of desperation and think that woulda hurt Andrew. Keisha it will never be about you with Andrew because Andrew nuh tek yu serious. all wen yu run guh cali Andrew still nah look. Keisha yu big and sad bad.

17. on some real shit Verbon sey Keisha pussy wide and deep. when him a f**k Keisha it feel like him in a space. verbon nuh stop laugh afta Keisha because she think him did a go spend pon har like how him spend pon har cousin. Keisha that is a low blow your family man should be off limit whether you guys talk or not. that is just not cute. and after verbon dun f**k Keisha him call jamelia and tell har. verbon did deh pon three way and not even did know. jamelia sey to him sey verbon yu really f**k Keisha and keisha a mi cousin and verbon she den if she a push f**k pon mi weh mi fi do. Keisha verbal and Andrew talk about you like rubbish. especially when him hear sey yu f**k yu cousin man. you could a did f**k him an nuh body nuh know but yu too nuff bout you a put up the man pic on FB. but then again yu bredda f**k yu so i guess yu love to keep it in the family like the jews dem. Keisha it sticky pon. if din din Eva know how much yu hate har daghta she would not talk to you. any day i f**k any of my family memba mi a beg God fi kill mi or show mi sign.

18. Everything unnu say about Kim a sutu it go fah. Talk truth cause sutu a f**k from her eye deh a her knee. Remember good sutu neva under no parent supervision as pickney a dats y she breed early. Unnu a spell verbon name wrong. A who love obeah like sutu & jamelia. Tell sutu go get back her money cause a South side ppl not buying it seh delight a nuh Dread daughter

19. Y sutu & jamelia nuh stop send in stories & dem kno dem back ground nuh good. Jamelia u memba wen u mada did a hide & f**k bunus u step fada u use to walk go back a god go f**k him son kevan & a dem time deh sakeena use to beat sutu day in & day out fi stop f**k Kim cousin pugu. & jamelia tell us where & wen verbon use to gie u anything. Tell dem a u use to tek care a him & the only reason him did a hide & f**k u cause u did promise fi married him.

20. The worst family in a south all dem do is fight each other f**k for f**k cousin and cousin make good soup write until uno reach 100 million comment worst family in America And jamaica family strength carry on next topic now every week a something new

21. Member sah sutu and her sister f**k same man ( humpy) and her role dog vee f**k (dan) her cousin man so what’s the big deal the family dem a dog shit mix up one another keisha jamelia and sutu biggest man clown u just a give out green card so uno need fi go war wid uno self uno curse anybody see dis family run for dear life the granny up to everything dem do don’t worry uno soon get rub out f**king idiot uno the joke is on all of uno dread family just a flourish so a it a kill dem family enemy biggest disgrace ever how much generation of curse