SCAMMER

Help me out she scam my friend and then block her let the girl accept money over 4000 and now the bank want back them money.I’ll send you the pics a girl name Keisha brown going around scamming ppl she scammed my friend.
I was trying to get her to give me info but she wouldn’t she gave me some dude from . Nigeria number
When I wouldn’t give them. My info they said I lack manners
She n my friend were Facebook friends for 3 years and she trick the girl in Jan of this year to let her have money deposited in her account the girl gave her the money then the scammer blocked her now her account is in overdraft of $4,000

8 thoughts on “SCAMMER

1. Can’t believe your friend fall for this well know scam !!! The gal wave $300 in a yuh friend face and him fall for it!

2. I cant believe ppl so anxious for a couple dollars. if she’s a big business woman she shouldn’t need anyone to help collect money for her, she should have her accounts to receive her payments. bwoy me no say me caan get trick but not so easy

3. Tek scam unda yuh bumbo miss :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak Dis cyaah real bout single mother.. a dat she duh fi get ppl sympathy… look how much single madda deh bout… Smaddy shoulda fine har and beat out har nastiness..bet she neva send a next message… an yuh fren need fi falla har mind cause mi know by di way she answer, di voice did a talk to har and a seh dis naaa add up.. but she tek di bait anyways… when yuh affi question tings suh a jah jah a tell yuh watch out miss.. now yuh learn anyways go drink some tea cause mi know when yuh see all dat deh 4000 gas tek yuh immediately.